Απόλαυση

Ένα σεμινάριο και Τελετή Κακάο που θα σε βοηθήσει να μπεις στον κόσμο της Ευδαιμονίας, της Υγείας και της Αλήθειας

Ένα σεμινάριο και Τελετή Κακάο που θα σε βοηθήσει να μπεις στον κόσμο της Ευδαιμονίας, της Υγείας και της Αλήθειας

 

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 18:00 με 22:00

Αθήνα

 

Το Ταντρακάο «Απόλαυση» είναι ένας συνδυασμός Τελετής Κακάο και Τάντρα που θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν χρειάζεται να αγωνίζεσαι και να υποφέρεις στην ζωή αλλά ούτε στον δρόμο της προσωπικής ανάπτυξης! Όλα μπορούν να γίνουν μέσα από την συνειδητή απόλαυση, την απελευθέρωση της ζωτικότητας και την επανασύνδεση με την Γη!

 

  • Have you ever felt that your life is a constant running to do things without having enough time to enjoy and relax?
  • Do you make decisions and set up goals but never manage to accomplish them?
  • Are you afraid to dive deep into your femininity (inner woman) because you might feel too vulnerable and afraid that others will take advantage of it?
  • Are you afraid to dive deep into your masculinity (inner man) , put boundaries, speak out loud your truth, accomplish your goals and be a healthy leader?
  • Are you interested in meeting your inner man and woman, healing them, and expressing yourself through those archetypes?

 

Join me in this workshop, where we will get to know the state of our inner man and woman:
How do they interact with each other?
What happened to them during our childhood?
How the influence we have received from our family tree’s programming has damaged or strengthened those polarities?

 

Inner man and inner woman
But what is this inner man and woman or inner masculine and feminine and what is its healthy expression?


A healthy inner man is responsible for the presence and honesty we show to ourselves. He is always there to support us no matter what, show us the best path for us, and keep us in our center.


A healthy inner man is the part of ourselves that sets up goals and achieves them with discipline and not self-demanding or perfectionism.
It is the part of us that whenever we fall, he asks us with lots of love to come back to our feet and continue. He is there, present, centered, focused, and calm. 


A healthy inner woman is the part that connects us with our senses, the body and our emotions. It is the part that helps us realize that life on this earth is meaningless unless it can be fully experienced in every cell of our being living inside our body and not somewhere in our mind. Our inner woman is responsible for our pleasure, fun, craziness, and wildness! She loves flowing and is not afraid of changes. She is our intuition, our capacity to love, to have empathy and compassion. 

 

When these two can merge into one, collaborate and express themselves in a healthy way our whole life can change!

 

 

Μπορείς να κλεισεις θέση στην σελιδα που σε παραπέμπει το κουμπί «Κλείσε θέση» ή στείλε μου μαιλ στο agapiapostolopoulou@gmail.com

 

Είναι σημαντικό να μου αναφέρεις το όνομα σου, το μαιλ σου και για ποιο σεμινάριο ενδιαφέρεσαι!

 

Τι είναι οι τελετές κακάο;

Οι τελετές κακάο υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Προέρχονται από τις παραδόσεις των Μάγια και των Αζτέκων της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, στις οποίες το κακάο χρησιμοποιούταν για πνευματικούς, ιατρικούς και τελετουργικούς σκοπούς, για εσωτερική αφύπνιση και καθοδήγηση.

Το ωμό κακάο χρησιμοποιείται ως φάρμακο που ανοίγει την καρδιά και οδηγεί με ασφαλή τρόπο προς την αφύπνιση, την αποκάλυψη και την εσωτερική θεραπεία.

Χρησιμοποιείται σε ένα ιερό ιατρικό τελετουργικό, κατά το οποίο καθορίζονται οι προθέσεις και μόλις καταναλωθεί το κακάο, μπορούμε να συνδεθούμε με τον εαυτό μας και με την γλυκιά ενέργεια στο σώμα μας.

 

 

 

 

Πώς είναι μια τελετή κακάο μαζί μου:


Αν γίνεται από κοντά, φτιάχνω το Κακάο στο σπίτι μέσα σε βαθύ διαλογισμό, ακολουθώντας το Πνεύμα του Κακάο για το πώς θα ήθελε να μαγειρευτεί.


Ανάλογα με την ομάδα ατόμων, το Κακάο μπορεί να μου ζητήσει να προσθέσω λίγη κανέλα, κάρδαμο, τσίλι και άλλα ιερά μπαχαρικά που προσθέτουν τη δική τους πινελιά στη διαδικασία μεταμόρφωσης των ανθρώπων!

 

Στη συνέχεια, συγκεντρωνόμαστε στην αίθουσα διαλογισμού και ξεκινάμε ένα ταξίδι μεταμόρφωσης μέσα από ασκήσεις ενδοσκόπησης και πίνοντας το Κακάο!
Συνήθως, συνδυάζω την επίδραση του φυτού με ενδοσκοπικές ασκήσεις, χορό, τάντρα και άλλα εργαλεία (ανάλογα με το αντικείμενο του σεμιναρίου), με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι να νιώθουν άνετα να ανοίξουν την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή τους και να απαλλαγούν από οτιδήποτε δεν χρειάζονται πια και δεν τους εξυπηρετεί στη ζωή τους.

 

Κατά τη διάρκεια της τελετής, το κακάο λιώνει με επιτυχία την «πανοπλία» της καρδιάς και δίνει τον χώρο στην αγάπη να ανθίσει βαθιά μέσα μας και γύρω μας.

 

Αφυπνίζει τη σεξουαλική μας δύναμη και μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να ζούμε μια ζωή ευδαιμονίας και όχι μια αγχωτική ζωή, που βασίζεται στην εκπλήρωση των αναγκών των άλλων περισσότερο από των δικών μας. Είναι ένας Μεγάλος Δάσκαλος που αυξάνει τη σύνδεσή μας με τον εσωτερικό μας εαυτό, ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς μας και επιτρέπει την έκσταση και την αγάπη να εισχωρήσουν στην ύπαρξή μας.

 

Βοηθά σε οποιαδήποτε μεταμορφωτική αλλαγή πάνω στην οποία εργαζόμαστε, είτε αναζητάμε να εμβαθύνουμε στην κατανόησή μας για το ποιοι αληθινά είμαστε, είτε να απελευθερώσουμε παλιά μοτίβα και τραύματα, είτε να δημιουργήσουμε μία σχέση μεγαλύτερης εμπιστοσύνης με τον εαυτό μας. Στην ιερή τελετή, είμαστε ελεύθεροι να βάλουμε όποια πρόθεση επιθυμούμε και το κακάο μας επιτρέπει να προχωρήσουμε προς την πρόθεση αυτή!

Γεια σου,
Είμαι η Αγάπη και λατρεύω να οδηγώ τους ανθρώπους σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του Αυθεντικού Εαυτού τους.
 
Προσφέρω μια ποικιλία συνεδριών και εργαστηρίων σε διάφορα μέρη του κόσμου, συνδυάζοντας τα μυστικά του σαμανισμού, των αρχέτυπων, της τέχνης, της τάντρα, του χορού και της πνευματικότητας.

Ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μου που με συναρπάζει είναι να μοιράζομαι τις Τελετές κακάο και τις ταντρικές διδασκαλίες μου μαζί σου!

Ένα υπέροχο φυτό που με συντροφεύει τα τελευταία δέκα χρόνια στο ταξίδι της αυτοβελτίωσης είναι το κακάο. Το Κακάο είναι ο ψυχοθεραπευτής μου, ο σύντροφός μου, η φίλη μου, η μητέρα μου και ο πατέρας μου! Κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή με αυτό το ιερό ποτό, νιώθω ότι πίνω το αίμα της Μητέρας Γης, που λαχταρά να με συναντήσει για να με αγκαλιάσει, να με γιατρέψει και να μου δείξει τον δρόμο.
 
Want to receive my newsletters?

Subscribe and don't miss my latest updates, invitations and powerful free content! Check your spam if you do not receive a confirmation email!