ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ

Ο Ερωτας είναι μία από τις πιο δυνατές δονήσεις στην Γη μας! Εξού και η φράση ¨Ερως ανίκατε μάχαν...

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου  17:00 με 21:00

 

Τριών Ιεραρχών 16

 

Αθήνα 

Μπορείς να κλείσεις θέση εδώ agapiapostolopoulou@gmail.com

Ένα σεμινάριο Ταντρα και τελετή κακάο που θα σε βοηθήσει να αποχαιρετήσεις το 2022 με ευγνωμοσύνη και να αποδεχτείς το 2023 ερωτευμένη/ος με τον ίδιο σου τον εαυτό!

 

Ο Ερωτας είναι μία από τις πιο δυνατές δονήσεις στην Γη μας! Εξού και η φράση ¨Ερως ανίκατε μάχαν…
 

Όταν ερωτευόμαστε τον ίδιο μας τον εαυτό εκκρίνουμε ουσίες που βοηθάνε στην χαλάρωση, στην χαρά, στην ευτυχία και γενικότερα στην δημιουργία μιας καλύτερης ζωής σε όλους τους τομείς!

Ο Ερωτας δεν είναι μόνο μια κατάσταση έκκρισης πολλαπλών ουσιών στον εγκέφαλο αλλά αν το δούμε από Πνευματική και ενεργειακή οπτική γωνία είναι η είσοδός μας σε μια άλλη διάσταση!

 

Κάθε φορά που ερωτευόμαστε αλλάζει η ζωή μας!

 

Αισθανόμαστε δυνατοί, ευτυχισμένοι, γεμάτοι ενέργεια και με όνειρα για το μέλλον!

 

Όταν αυτό συμβαίνει με τον ίδιο μας τον εαυτό μπαίνουμε σε μια ακόμα πιο δυνατή εμπειρία, μιας και μας βοηθάει να αναπτύξουμε την σχέση μας, να μας αγαπήσουμε, να μας φροντίσουμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι επιτέλους βρήκαμε τον άντρα και την γυναίκα της ζωής μας για πάντα!

Η δόνηση του Ερωτα είναι το μονοπάτι που σε οδηγεί στην δόνηση της αγάπης, η ύψιστη δόνηση που υπάρχει στην όμορφη γη μας!

Σε περιμένω λοιπόν στον ναό του Ερωτα με ένα ιερό κακάο που θα ανοίξει τις καρδιές μας με την βοήθεια της Κανέλας, του Γαρύφαλλου και του Ροζ πιπεριού.

Κανέλα: ένα ιερό φυτό που μας βοηθάει να αναπτύσσουμε μια πιο γλυκιά σχέση με τον εαυτό μας και να θεραπεύσουμε την σεξουαλική-ζωτική μας ενέργεια!

Γαρύφαλλο: Ένα ιερό φυτό που καθαρίζει την αντίληψή μας και αναπτύσει την διαύγεια

Ροζ πιπέρι: Το ιερό φυτό που αποδυναμώνει την «Drama Queen» μέσα σου και την αντικαθιστά με συναισθήματα χαράς, ανεμελειάς, αθωωτητας και γλυκιάς αποφασιστικότητας !!!

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου  17:00 με 21:00

Τριών Ιεραρχών 16

Αθήνα 

50 ευρώ


Για να κλείσεις θέση πάτα του κουμπάκι πιο κάτω, επέλεξε την 3 Δεκεμβρίου, την ώρα εναρξης, γράψε ονομα και μαιλ και είσαι μέσα!

ΤΑΝΤΡΑ

Η Τάντρα είναι ένα μονοπάτι ζωής
Στο ταντρικό μονοπάτι συγχωνεύουμε το Πνεύμα με την ύλη με τον πιο ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο!

 

Είναι αυτό που οι περισσότεροι από εμάς αναζητάμε, με τόσο λάθος τρόπους. Προσπαθούμε να το βρούμε στην ικανοποίηση, στην υπερκατανάλωση, στο ψυχρό και το ανθυγιεινό σεξ, στους εθισμούς…και όχι εκεί που πραγματικά ζει. Μέσα στο φυσικό, συναισθηματικό και ενεργειακό μας σώμα!


Είμαστε όλοι Θεοί και Θεές μέσα σε ανθρώπινο σώμα, αποφεύγοντας να συνειδητοποιήσουμε ότι το Πνεύμα μπορεί να υπάρχει μέσα στην ύλη και να ζει μια ζωή χαράς και ευχαρίστησης.

 

Γιατί το κάνουμε αυτό;


Γιατί μας είπαν ότι ο Θεός είναι κάπου έξω από εμάς, ότι βρίσκεται κάπου στον ουρανό ή ακόμη και σε άλλες διαστάσεις και ότι το σώμα είναι κάτι αμαρτωλό και «βρώμικο»!


Νομίζαμε ότι ο Θεός ζει ξέχωρα από το σώμα κάπου στον ουρανό ή μέσα σε κάποια θρησκεία.


Ο Θεός είναι παντού! Είναι αυτό που κάνει την ύλη να υπάρχει… είναι αυτό που μας κάνει να αναπνέουμε, να ζούμε, να αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας, ακόμα και με τον ίδιο μας τον εαυτό.


Ο Θεός δεν είναι ένας αυστηρός Θεός, που ζει στον ουρανό αλλά μια γλυκιά αγάπη που κατοικεί μέσα στο σώμα μας, μέσα στα δέντρα, μέσα στα ζώα, μέσα στη φύση και μέσα σε όλη τη δημιουργία της ύπαρξης!


Έχουμε παρεξηγήσει τόσο πολύ τι σημαίνει Θεός!


Η Τάντρα έρχεται να διαλύσει αυτήν την παρεξήγηση και να μας δείξει ότι μπορούμε να βρούμε τον Θεό βαθιά μέσα στο σώμα μας, μέσα στις αισθήσεις μας, στα συναισθήματά μας, στη σεξουαλικότητά μας, ακόμα και στο Σκοτάδι μας.

 

 

Είναι ένα ταξίδι όπου μαθαίνεις να αγκαλιάζεις όλα τα μέρη του εαυτού σου.

Αγκαλιάζεις την απόλαυση και την χρησιμοποιείς ως ένα ακόμη εργαλείο για τη μεταμόρφωσή σου. Αγκαλιάζεις κάθε κομμάτι του εαυτού σου, ακόμα και τα μεγαλύτερα τέρατα του Σκοταδιού σου, και επίσης, αγκαλιάζεις τον Θεό και τη Θεά μέσα σου!

Είναι ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης, το οποίο δεν συμβαίνει κάπου μέσα στο μυαλό σου αλλά βαθιά μέσα στα κύτταρά σου, όπου η δόνηση της αγάπης λαχταρά πάντα να συναντήσει την παρουσία σου και να συνειδητοποιήσει την ύπαρξή Της με τη μορφή της ύλης!

Μπορείς να κλείσεις θέση εδώ agapiapostolopoulou@gmail.com

Τι είναι οι τελετές κακάο;

Οι τελετές κακάο υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Προέρχονται από τις παραδόσεις των Μάγια και των Αζτέκων της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, στις οποίες το κακάο χρησιμοποιούταν για πνευματικούς, ιατρικούς και τελετουργικούς σκοπούς, για εσωτερική αφύπνιση και καθοδήγηση.

Το ωμό κακάο χρησιμοποιείται ως φάρμακο που ανοίγει την καρδιά και οδηγεί με ασφαλή τρόπο προς την αφύπνιση, την αποκάλυψη και την εσωτερική θεραπεία.

Χρησιμοποιείται σε ένα ιερό ιατρικό τελετουργικό, κατά το οποίο καθορίζονται οι προθέσεις και μόλις καταναλωθεί το κακάο, μπορούμε να συνδεθούμε με τον εαυτό μας και με την γλυκιά ενέργεια στο σώμα μας.

 

 

 

 

Πώς είναι μια τελετή κακάο μαζί μου:


Αν γίνεται από κοντά, φτιάχνω το Κακάο στο σπίτι μέσα σε βαθύ διαλογισμό, ακολουθώντας το Πνεύμα του Κακάο για το πώς θα ήθελε να μαγειρευτεί.


Ανάλογα με την ομάδα ατόμων, το Κακάο μπορεί να μου ζητήσει να προσθέσω λίγη κανέλα, κάρδαμο, τσίλι και άλλα ιερά μπαχαρικά που προσθέτουν τη δική τους πινελιά στη διαδικασία μεταμόρφωσης των ανθρώπων!

 

Στη συνέχεια, συγκεντρωνόμαστε στην αίθουσα διαλογισμού και ξεκινάμε ένα ταξίδι μεταμόρφωσης μέσα από ασκήσεις ενδοσκόπησης και πίνοντας το Κακάο!
Συνήθως, συνδυάζω την επίδραση του φυτού με ενδοσκοπικές ασκήσεις, χορό, τάντρα και άλλα εργαλεία (ανάλογα με το αντικείμενο του σεμιναρίου), με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι να νιώθουν άνετα να ανοίξουν την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή τους και να απαλλαγούν από οτιδήποτε δεν χρειάζονται πια και δεν τους εξυπηρετεί στη ζωή τους.

 

Κατά τη διάρκεια της τελετής, το κακάο λιώνει με επιτυχία την «πανοπλία» της καρδιάς και δίνει τον χώρο στην αγάπη να ανθίσει βαθιά μέσα μας και γύρω μας.

 

Αφυπνίζει τη σεξουαλική μας δύναμη και μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να ζούμε μια ζωή ευδαιμονίας και όχι μια αγχωτική ζωή, που βασίζεται στην εκπλήρωση των αναγκών των άλλων περισσότερο από των δικών μας. Είναι ένας Μεγάλος Δάσκαλος που αυξάνει τη σύνδεσή μας με τον εσωτερικό μας εαυτό, ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς μας και επιτρέπει την έκσταση και την αγάπη να εισχωρήσουν στην ύπαρξή μας.

 

Βοηθά σε οποιαδήποτε μεταμορφωτική αλλαγή πάνω στην οποία εργαζόμαστε, είτε αναζητάμε να εμβαθύνουμε στην κατανόησή μας για το ποιοι αληθινά είμαστε, είτε να απελευθερώσουμε παλιά μοτίβα και τραύματα, είτε να δημιουργήσουμε μία σχέση μεγαλύτερης εμπιστοσύνης με τον εαυτό μας. Στην ιερή τελετή, είμαστε ελεύθεροι να βάλουμε όποια πρόθεση επιθυμούμε και το κακάο μας επιτρέπει να προχωρήσουμε προς την πρόθεση αυτή!

Γεια σου,
Είμαι η Αγάπη και λατρεύω να οδηγώ τους ανθρώπους σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του Αυθεντικού Εαυτού τους.
 
Προσφέρω μια ποικιλία συνεδριών και εργαστηρίων σε διάφορα μέρη του κόσμου, συνδυάζοντας τα μυστικά του σαμανισμού, των αρχέτυπων, της τέχνης, της τάντρα, του χορού και της πνευματικότητας.

Ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μου που με συναρπάζει είναι να μοιράζομαι τις Τελετές κακάο και τις ταντρικές διδασκαλίες μου μαζί σου!

Ένα υπέροχο φυτό που με συντροφεύει τα τελευταία δέκα χρόνια στο ταξίδι της αυτοβελτίωσης είναι το κακάο. Το Κακάο είναι ο ψυχοθεραπευτής μου, ο σύντροφός μου, η φίλη μου, η μητέρα μου και ο πατέρας μου! Κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή με αυτό το ιερό ποτό, νιώθω ότι πίνω το αίμα της Μητέρας Γης, που λαχταρά να με συναντήσει για να με αγκαλιάσει, να με γιατρέψει και να μου δείξει τον δρόμο.