Το Σώμα μου και Εγώ

Το σώμα μου και έγώ

Θέλεις να αποκτήσεις ένα ωραίο και υγιές σώμα ή να διατηρήσεις αυτό που ήδη έχεις αλλά παλεύεις με την ιδέα της δίαιτας και της στέρησης των φαγητών που σου αρέσουν;

 

Κάθε άνοιξη υπόσχεσαι στον εαυτό σου ότι αυτή την φορά θα καταφέρεις να φτιάξεις το σώμα των ονείρων σου για να βγεις πιο άνετη στις παραλίες;

 

Απολαμβάνεις την ζωή μέσα από ένα υγιές και όμορφο σώμα;

Σου προτείνω για λίγο να βγεις από την ιδέα ότι η δημιουργία ενός υγιούς και όμορφου σώματος πρέπει να είναι μια επίπονη και περιοριστική διαδικασία!


Μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας για την υγεία και την ευεξία, ενώ παράλληλα απολαμβάνουμε τη ζωή με ευχαρίστηση. Στην πραγματικότητα, μέσω της συνειδητής χρήσης των αισθήσεών μας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πραγματικά υγιές και όμορφο σώμα, από μέσα προς τα έξω.

 

Ας ξεκινήσουμε επαναπροσδιορίζοντας τη σχέση μας με το φαγητό. Αντί να βλέπουμε το φαγητό ως κάτι που πρέπει να ελέγχεται αυστηρά και να περιοριστεί, ας το δούμε ως πηγή ευχαρίστησης και τροφής. Ας γευτούμε κάθε μπουκιά και ας απολαύσουμε τις πλούσιες γεύσεις και υφές των φαγητών που τρώμε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να θρέψουμε το σώμα μας, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουμε τις αισθήσεις μας.

 

Η δουλεία μου με την Τάντρα με έχει βοηθήσει να ζω και να διδάσκω ένα τρόπο ζωής πιο κοντά στην γυναικεία μου φύση, πιο κοντά στην απόλαυση και πιο κοντά στην αγάπη!

 

Σε αυτό το WEBINAR θα σας μιλήσω περισσότερο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Λάβε δωρεάν το βίντεο κάνοντας εγγραφή στην σελίδα μου βάζοντας τα στοιχεία σου πιο κάτω (θα σου σταλεί ένα μαιλ επιβεβαίωσης, αν δεν το λαβεις ψαξε στα  spam)

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΣΟΥ ΕΔΩ! ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ NEWSLETTER ΜΟΥ!