Η πραγματική δύναμη της γυναίκας δεν κρύβεται στη εξουσία και στον ανταγωνισμό αλλά στην αγάπη που αναβλύζει από την καρδιά της

 

Μία θηλυκή γυναίκα δεν είναι η γυναίκα που φοράει τακούνια, προκλητικά ρούχα, στρώματα μακιγιάζ και ακριβά αρώματα….

Είναι η γυναίκα που:
Ζει στο σώμα της και όχι στο μυαλό της
Νιώθει την σεξουαλικότητά της να ρέει διαρκώς μέσα της και την χρησιμοποιεί σαν πηγή ενέργειας
Η καρδιά της είναι ανοιχτή, η μήτρα της ελαστική και η αναπνοή της βαθιά
Δεν φοβάται ούτε ντρέπεται να περπατήσει με χαλαρή λεκάνη απολαμβάνοντας κάθε κίνηση που δημιουργούν οι καμπύλες της
Ζει στις αισθήσεις της και απολαμβάνει την κάθε στιγμή αυτής της ενσάρκωσης

 

Στο σεμινάριο «Άνοιγμα καρδιάς» θα μάθουμε τεχνικές που θα μας βοηθήσουν να ζούμε μέσα στο σώμα απολαμβάνοντας μέσα από τις αισθήσεις και γιορτάζοντας την ύπαρξη της σχέσης μεταξύ του εσωτερικού άντρα και της γυναίκας. Θα μάθουμε να μπαίνουμε στο μυαλό μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται και θα βρούμε τον τρόπο να μένουμε μακριά από την τοξικότητα της υπερβολικής νοητικής δραστηριότητας που συναντάμε στην κοινωνία.

Πότε: 2 Απριλίου 2023

Ὠρα: 10:00 με 16:00 (ώρα Ελλάδος)
Πού: Το σεμινάριο θα γίνει στην Χαλκίδα σε μια πανέμορφη μικρή όαση!

Sunshine House!

https://www.thaimassage.gr/

Neofitou, Ag. Nikolaos 341 00

22210 55 109

 6972 710 516

Ποσο: 70 ευρώ (περιλαμβάνει το κακάο)

Κλείσε θέση: Για να κλείσεις θέση πάτα του κουμπάκι πιο κάτω, επέλεξε την 2 Απριλίου, την ώρα εναρξης, γράψε ονομα και μαιλ και είσαι μέσα!

 

Δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάποια κατάθεση για να κλείσεις την θέση, παρολαυτα θα σε παρακαλέσω να δεσμευσεις την ημερομηνία και την ώρα στο ημερολογιό σου γιατί υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων

Πώς θα σε βοηθήσει:

  • Θα αναπτύξεις άμεση σχέση με το σώμα σου και θα μάθεις πώς να το θεραπεύεις μόνη σου με συνείδηση και αγάπη
  • Θα συνειδητοποιήσεις την ύπαρξη της Θεικής σου φύσης μέσα στο σώμα
  • Θα ανακαλύψεις πόση απόλαυση κρύβεται πίσω από απλές καθημερινές δραστηριότητες όπως μία αναπνοή ή το άκουσμα ενός τραγουδιού, μέσα από αυτή την ανακάλυψη θα συνειδητοποιήσεις πόσο συμαντικό είναι για το γυναικείο σου σώμα να απολαμβάνει την ζωή χωρίς να βρίσκεται σε συνεχή δράση και σκέψη!

«Κάθε φορά που αναπνέω νιώθω να κάνω έρωτα με τον αέρα που μπαίνει μέσα μου και με γεμίζει με ζωή και υγεία. Η λεκάνη μου είναι χαλαρή μιας και έχω «λιώσει» όλη την καταπιεσμένη απόλαυση που είχα αποθηκεύσει στην γύρω περιοχή λόγο της πατριαρχικής αντίληψης ότι η απόλαυση είναι κάτι κακό και κάτι που πρέπει να ντρέπομαι.
Το στήθος μου ξεχειλίζει από το νέκταρ της αγάπης που απορέει από την καρδιά μου και όσο περισσότερο κατοικώ εκεί τόσο περισσότερο η ζωή μου γεμίζει από συναισθήματα αγαλίασης και ευδαιμονίας.
Συζυτώ με λόγια που βγαίνουν από την καρδιά μου και δεν με ενδιαφέρει καθόλου να αποδείξω στους άλλους ότι έχω δίκιο μίας και αποδέχομαι όλες τις οπτικές γωνίες και απλα αναφέρω την δικιά μου δίχως ίχνος ανταγωνισμού.
Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της γυναικείας μου φύσης είναι η ομορφιά! Μια ομορφιά που ξεχειλίζει από τους πόρους του σώματός μου και απορέει από την εσωτερική μου γαλήνη και όχι από την ανάγκη μου να προκαλέσω τους άντρες ή να ανταγωνιστώ τις γυναίκες…»

Αγάπη

Τι είναι το ταντρικό μονοπάτι:
Η τάντρα είναι ένας τρόπος ζωής στον οποίο ο εσωτερικός μας άντρας που είναι η συνείδηση ζει μέσα στο σώμα σε απόλυτη αρμονία με την εσωτερική μας γυναίκα που είναι η ροή της ενέργειας.
Εκεί που αυτοί οι δύο συναντιούνται μέσα μας είναι το μέρος όπου αναβλύζει η ανιδιοτελής αγάπη για εμάς και για όλους.
Δυστυχώς στην σημερινή εποχή ο εσωτερικός μας άντρας χάνεται σε σκέψεις του μυαλού που τον οδηγούν στο μέλλον ή στο παρελθόν. Η καθημερινή ζωή στην κοινωνία στηρίζεται στην υπερβολική χρήση του μυαλού έξω από το σώμα, κάτι που οδηγεί σε ψυχολογικά προβλήματα, εξαρτήσεις, ασθένειες και γενικότερα ρίχνει την ποιότητα ζωής.

Πώς είναι μια τελετή κακάο μαζί μου:


Στο σεμινάριο πίνουμε ωμό τελετουργικό κακάο που το φτιάχνω στο σπίτι μέσα σε βαθύ διαλογισμό, ακολουθώντας το Πνεύμα του Κακάο για το πώς θα ήθελε να μαγειρευτεί.
Ανάλογα με την ομάδα ατόμων, το Κακάο μπορεί να μου ζητήσει να προσθέσω λίγη κανέλα, κάρδαμο, τσίλι και άλλα ιερά μπαχαρικά που προσθέτουν τη δική τους πινελιά στη διαδικασία μεταμόρφωσης των ανθρώπων.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, το κακάο λιώνει με επιτυχία την «πανοπλία» της καρδιάς και δίνει τον χώρο στην αγάπη να ανθίσει βαθιά μέσα μας και γύρω μας.


Η συντονίστρια

Είμαι η Αγάπη και μου αρέσει να οδηγώ τους ανθρώπους σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του Αυθεντικού Εαυτού τους.

 

Δίνω μια ποικιλία συνεδριών και εργαστηρίων σε διάφορα μέρη του κόσμου, συνδυάζοντας τα μυστικά του σαμανισμού, των αρχέτυπων, της τέχνης, της τάντρα, του χορού και της πνευματικότητας.

 

Μου αρέσει να συνεισφέρω στην ενδυνάμωση των γυναικών με τις ταντρικές διδασκαλίες μου.

 

Πιστεύω ότι όταν οι γυναίκες ενδυναμώνουν τον εαυτό τους επιστρέφοντας στη φυσική τους κατάσταση και επανασυνδέονται με τον πλανήτη, μπορούν να συμβάλουν με επιτυχία στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου!

 
 
 
Scroll to Top