Γιορτάζω την Ζωή

Ασε το Παρελθόν, Ζήσε το Τώρα και Δημιούργησε το Μέλλον

Πόσο αφήνεις την ζωή να περνάει, χωρίς να είσαι εκεί να την απολαύσεις;
Πόσο ζεις στις σκέψεις και πόσο απολαμβάνεις την ζωή στο σώμα;
Πόσο αναπαράγεις καθημερινά την ίδια ρουτίνα ζωής, με το ίδιο άγχος και τις ίδιες ανησυχίες που ποτέ δεν πραγματοποιούνται;

Το σεμινάριο «Γιορτάζω την Ζωή» θα είναι μια συγκέντρωση όπου θα αγκαλιάσουμε την ουσία της ζωής, τη χαρά και την πεποίθηση ότι η απόλυτη ευτυχία δεν είναι μόνο εφικτή αλλά και προσβάσιμη σε όλους.

 

Θα εμβαθύνουμε στα βάθη της ύπαρξής μας, αποβάλλοντας τα στρώματα προσκόλλησης που μας δένουν με τα βάσανα.

 

Αγκαλιάζοντας τη δύναμη του κακάο, της αναπνοής και του συνειδητού χορού, θα ξεκλειδώσουμε την εσωτερική μας μεταμόρφωση, θα καλλιεργήσουμε συμπόνια για τον εαυτό μας και θα αγκαλιάσουμε μια ζωή με μεγαλύτερη ελευθερία και χαρά.

 

Αυτό το σεμινάριο σε προσκαλεί να ξεκινήσεις ένα βαθύ ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης και απελευθέρωσης, όπου θα αναδυθείς με μια ανανεωμένη αίσθηση του εαυτού και μια βαθύτερη σύνδεση με τη δική σου εσωτερική σοφία.

 

Πότε: 3 Ιουνίου

10:00 με 16:00

Που: SUNSHINE HOUSE

Χαλκίδα

 60 ευρώ

 
Στον σημερινό κόσμο, πολλοί άνθρωποι έχουν εθιστεί στα βάσανα και τη συνεχή δραστηριότητα του μυαλού που το μόνο που τελικά καταφέρνει είναι να δημιουργεί προβλήματα για να τα λύνει! Έχουμε υποσεινήδητα «ρυθμιστεί» από την κοινωνία να πιστεύουμε  ότι τα προβλήματα και τα βάσανα είναι αναπόφευκτο μέρος της ζωής. Ωστόσο, αυτές οι πεποιθήσεις είναι περιοριστικές και καταστροφικές, δημιουργώντας έναν κύκλο άγχους και απογοήτευσης που μας εμποδίζει να ζήσουμε τη ζωή που πραγματικά επιθυμούμε.
 
Πάντα, για παράδειγμα, μου τραβάει την προσοχή όταν κάποιος γελάει ή περνάει καλά να λέει «..σε καλό να μας βγει..».
 

Για να μας βοηθήσουμε να ξεκλειδώσουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και να εκδηλώσουμε την επιθυμητή μας πραγματικότητα, τα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν στο σεμινάριο είναι: τελετή κακάο και δύο μεθόδους που δημιούργησα με σκοπό να βοηθήσω τον κόσμο να μπεί πιο βαθιά μέσα του και να δημιουργήσει την μεταμόρφωση που χρειάζεται Love-me therapy και ο Συνειδητός Σαμανικός χορός.

 

Η τελετή του κακάο είναι ένα αρχαίο τελετουργικό που περιλαμβάνει την κατανάλωση κακάο, ενός ιερού φυτικού «φαρμάκου» που είναι γνωστό για τις ιδιότητές του που ανοίγουν την καρδιά. Αυτή η τελετή θα μας βοηθήσει να συνδεθούμε με την καρδιά μας και να θέσουμε τις προθέσεις μας να δημιουργήσουμε ένα όραμα για το μέλλον που επιθυμούμε.

 

Το Love-Me Therapy είναι ένας ισχυρός συνδυασμός αναπνοής, προθέσεων, τάντρα και πνευματισμού. Μέσω αυτής της θεραπείας, θα μάθουμε να αξιοποιούμε τη δύναμη της αναπνοής με πρόθεση καθώς και την εσωτερική σχέση του αρσενικού και του θηλυκού μέσα μας για να μας οδηγήσει πιο κοντά στην αγάπη με τον εαυτό μας!

 

Ο Συνειδητός Σαμανικός Χορός είναι μια δυναμική και μεταμορφωτική πρακτική που περιλαμβάνει τη μετακίνηση του σώματός μας στο ρυθμό της μουσικής μέσα σε ένα πεδίο δόνησης που έχει πρόσβαση στα Ακασικά μας Αρχεία. Μέσα απο αυτό τον χορό μπορούμε να απελευθερώσουμε μπλοκαρίσματα και περιορισμούς, να επαναπρογραμματίσουμε τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις-προγράμματα μας και να κάνουμε αλλαγές που είναι απαραίτητες για να μετατοπίσουμε την πραγματικότητά μας προς μια καλύτερη δημιουργία.

Πώς είναι μια τελετή κακάο μαζι μου:

Αν γίνεται από κοντά, φτιάχνω το Κακάο στο σπίτι μέσα σε βαθύ διαλογισμό, ακολουθώντας το Πνεύμα του Κακάο για το πώς θα ήθελε να μαγειρευτεί.
Ανάλογα με την ομάδα ατόμων, το Κακάο μπορεί να μου ζητήσει να προσθέσω λίγη κανέλα, κάρδαμο, τσίλι και άλλα ιερά μπαχαρικά που προσθέτουν τη δική τους πινελιά στη διαδικασία μεταμόρφωσης των ανθρώπων!


Στη συνέχεια, συγκεντρωνόμαστε στην αίθουσα διαλογισμού και ξεκινάμε ένα ταξίδι μεταμόρφωσης μέσα από ασκήσεις ενδοσκόπησης και πίνοντας το Κακάο!
Συνήθως, συνδυάζω την επίδραση του φυτού με ενδοσκοπικές ασκήσεις, χορό, τάντρα και άλλα εργαλεία (ανάλογα με το αντικείμενο του σεμιναρίου), με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι να νιώθουν άνετα να ανοίξουν την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή τους και να απαλλαγούν από οτιδήποτε δεν χρειάζονται πια και δεν τους εξυπηρετεί στη ζωή τους.


Κατά τη διάρκεια της τελετής, το κακάο λιώνει με επιτυχία την «πανοπλία» της καρδιάς και δίνει τον χώρο στην αγάπη να ανθίσει βαθιά μέσα μας και γύρω μας.


Αφυπνίζει τη σεξουαλική μας δύναμη και μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να ζούμε μια ζωή ευδαιμονίας και όχι μια αγχωτική ζωή, που βασίζεται στην εκπλήρωση των αναγκών των άλλων περισσότερο από των δικών μας. Είναι ένας Μεγάλος Δάσκαλος που αυξάνει τη σύνδεσή μας με τον εσωτερικό μας εαυτό, ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς μας και επιτρέπει την έκσταση και την αγάπη να εισχωρήσουν στην ύπαρξή μας.


Βοηθά σε οποιαδήποτε μεταμορφωτική αλλαγή πάνω στην οποία εργαζόμαστε, είτε αναζητάμε να εμβαθύνουμε στην κατανόησή μας για το ποιοι αληθινά είμαστε, είτε να απελευθερώσουμε παλιά μοτίβα και τραύματα, είτε να δημιουργήσουμε μία σχέση μεγαλύτερης εμπιστοσύνης με τον εαυτό μας. Στην ιερή τελετή, είμαστε ελεύθεροι να βάλουμε όποια πρόθεση επιθυμούμε και το κακάο μας επιτρέπει να προχωρήσουμε προς την πρόθεση αυτή!

 
 

H δασκάλα σου

Γεια σου,
 
Είμαι η Αγάπη και λατρεύω να οδηγώ τους ανθρώπους σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του Αυθεντικού Εαυτού τους.
 

Προσφέρω μια ποικιλία συνεδριών και εργαστηρίων σε διάφορα μέρη του κόσμου, συνδυάζοντας τα μυστικά του σαμανισμού, των αρχέτυπων, της τέχνης, της τάντρα, του χορού, του breathwork και της πνευματικότητας.

 

Δεν διδάσκω το μυαλό σου. Δημιουργώ ένα  ταξίδι για εσένα, όπου το Πνεύμα μπορεί να φλερτάρει με το σώμα, η συνείδησή σου με τα συναισθήματά σου, ο εσωτερικός σου άντρας με την εσωτερική σου γυναίκα και η παρουσία σου με την αγάπη σου.

Είναι ένα ταξίδι όπου μαθαίνεις να αγκαλιάζεις όλα τα μέρη του εαυτού σου.

 

Scroll to Top