Εισαγωγή στα Ακασικά Αρχεία, Τσακρα και Κακάο

Μάθε πώς να έχεις πρόσβαση στον κόσμο της Σοφίας που κατοικεί μέσα σου!

Πότε: Πέμπτη 20 Ιουλίου

18:00 με 22.00

Που: Gandhi’s Cup of Tea  Τριών Ιεραρχών 16, Αθήνα

Ποσό: 52 ευρώ

Τι να έχεις μαζί σου: Χαρτί και στυλό, ένα μπουκάλι νερό και φέρε και ασπρα ρούχα (μπορείς να αλλάξεις εκεί)!

 

Ελα με άνετα ρούχα και αποφυγε τα γαλακτοκομικά 2 μερες πριν.

Τα Ακασικά Αρχεία είναι μέρος της ψυχής μας όπου έχουν αποθηκευτεί όλες οι εμπειρίες που αυτή είχε σε όλες τις ζωές και διαστάσεις!

 

Είναι σαν έναν σκληρό δίσκο όπου αποθηκεύονται όλες οι σκέψεις μας, τα συναισθήματά μας, οι γνώσεις μας, η σοφία μας και γενικότερα όλα όσα βιώνουμε σε αυτή και άλλη ζωή!

 

Όλοι μπορούμε να μπούμε στα Ακασικά Αρχεία! Αλλοι μπαίνουμε πιο εύκολα γιατί ίσως έχουμε το χάρισμα και άλλοι πρέπει να κάνουμε περισσότερο πρακτική για να «καθαρίσουμε» το κανάλι!

Η τελετή του κακάο είναι ένα αρχαίο τελετουργικό που περιλαμβάνει την κατανάλωση κακάο, ενός ιερού φυτικού «φαρμάκου» που είναι γνωστό για τις ιδιότητές του που ανοίγουν την καρδιά. Αυτή η τελετή θα μας βοηθήσει να συνδεθούμε με την καρδιά μας και να θέσουμε τις προθέσεις μας να δημιουργήσουμε ένα όραμα για το μέλλον που επιθυμούμε.

Τι μπορείς να πετύχεις με την πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία:

 

  • Μπορείς να έρθεις σε επαφή με τους οδηγούς σου και τον κόσμο των αγγέλων και άλλων οντοτήτων
  • Μπορείς να πάρεις πληροφορίες για αλλες ζωές
  • Μπορείς να πάρεις πληροφορίες για αυτή την ζωή για παράδειγμα ποια είναι η αποστολή σου, αν μια σχέση είναι καλή για σένα, λύσεις στα προβλήματα σου και πολλά άλλα

Είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία στον δρόμο της προσωπικής σου εξέλιξης

Πρόγραμμα

Στο σεμινάριο θα πραγματοποιήσουμε ένα βιωματικό ταξίδι μέσα στα τσάκρα όπου θα μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά στον Αυθεντικό μας Εαυτό.

 

Κάποια από τα μέρη του ταξιδιού είναι:

θα επανασυνδεθούμε με την γη

θα θεραπεύσουμε την σεξουαλικότητα

θα ενδυναμώσουμε την αυθεντική μας υπόσταση

θα ανοίξουμε την καρδιά

θα απελευθερώσουμε την έκφραση και
θα ξεμπλοκάρουμε την διαίσθηση!

 

Μετά θα ακολουθήσει ένας διαλογισμός Εισαγωγής στα Ακασικά Αρχεία και στο τέλος περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα!

 

Δεν είναι ένα σεμινάριο όπου θα μάθεις να μπαίνεις στα Ακασικά σου Αρχεία αλλά ένα σεμινάριο Εισαγωγής σε αυτά και προετοιμασίας αν θες να εμβαθύνεις. Για να μάθεις να μπαίνεις στα Ακασικά Αρχεία χρειαζεται ένα μεγαλύτερο ταξίδι αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης που θα σε βοηθήσει να περάσεις απο το Εγώ στην δύναμη της Συνείδησης και της Αγάπης.

 

Στο σεμινάριο θα σου δώσω παραπάνω πληροφορίες για αυτό το θέμα.

 

Μπορείς να κλεισεις θέση στην σελιδα που σε παραπέμπει το κουμπί «Κλείσε θέση» ή στείλε μου μαιλ στο agapiapostolopoulou@gmail.com

Οι θέσεις είναι περιορισμένες λόγω χώρου!

Γεια σου,
 
Είμαι η Αγάπη και λατρεύω να οδηγώ τους ανθρώπους σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του Αυθεντικού Εαυτού τους.
 

Προσφέρω μια ποικιλία συνεδριών και εργαστηρίων σε διάφορα μέρη του κόσμου, συνδυάζοντας τα μυστικά του σαμανισμού, των αρχέτυπων, της τέχνης, της τάντρα, του χορού και της πνευματικότητας.

 

Ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μου που με συναρπάζει είναι οι Συνεδρίες Διαισθητικής Συμβουλευτικής (όπου μπαίνω και στα Ακασικά αρχεία)  και τα σεμινάρια Ακασικών Αρχείων.

 

Ξεκίνησα το ταξίδι μου με τα Ακασικά Αρχεία το 2007! Από τοτε μέχρι σήμερα η Ακάσα είναι το δεύτερο μου σπίτι! Η βοήθεια, η καθοδήγηση, η συντροφιά και η αγάπη που παίρνω κάθε φορά που μπαίνω σε αυτά έχει απροσδιόριστη αξία!

Scroll to Top