Θα χαρώ να μοιραστώ μαζί σου συμβούλές και μυστικά από την γυναικεία μου οπτική γωνία που θα σε βοηθήσουν:

 

1. Να αντιμετωπίζεις την γυναικεία χειραγώγηση!
Όλες οι γυναίκες γνωρίζουμε πολύ καλά πως να χειραγωγούμε έναν άντρα! Παρόλο που είναι κάτι που χρησιμοποιούμε για να καταφέρουμε τους στοχους μας, βαθιά μέσα μας επιθυμούμε ο άντρας που έχουμε μπροστά μας να είναι αρκετά παρών για να μην πέσει στην «παγίδα» της  χειραγώγησης μας…!

 

Ένας άντρας που μπορεί να χειραγωγηθεί εύκολα δεν μας δίνει την ευκαιρία να εμπιστευτούμε και να χαλαρώσουμε στην θηλυκότητά μας!

 

2. Πώς μια απλή σεξουαλική επαφή μπορεί να γίνει το ιδανικότερο πεδίο για την αυτοβελτίωση και την εξέλιξη και των δύο συντρόφων. Θα μοιραστώ μαζί σου τεχνικές και τα βήματα που χρειάζεται το γυναικείο σώμα για να φτάσει στην κορύφωση σε όλα τα επίπεδα, σωματικό, συναισθηματικό και ενεργειακό και πως αυτό μπορεί να σε οδηγήσει να εξερευνήσεις καινούργιους κόσμους απόλαυσης μέσα σου!

 

3. Πως να μην επηρεάζεσαι απο τις συναισθηματικές εκρήξεις των γυναικών και πώς να αναπτύσεις έναν υγιές εγωισμό που θα σε βοηθήσει να ζεις την ζωή σου όπως εσυ θέλεις και όχι όπως οι άλλοι θέλουν!

 
Όλα αυτά με ένα ζεστό φτιτζάνι τελετουργικού Κακάο που φέρνω από το Μεξικό!
Οι θέσεις είναι περιορισμένες! Αν ενδιαφέρεσε κλείσε θέση πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: Επέλεξε ημερομηνία, ώρα, βάλε όνομα και μαιλ και είσαι μέσα!

Πότε: 2 Απριλίου 2023

Ὠρα: 18:00 με 20:00 (ώρα Ελλάδος)
Πού: στην Χαλκίδα σε μια πανέμορφη μικρή όαση!

Sunshine House!

https://www.thaimassage.gr/

Neofitou, Ag. Nikolaos 341 00

22210 55 109

 6972 710 516

Ποσο: 30 ευρώ (περιλαμβάνει το κακάο)

Κλείσε θέση: Για να κλείσεις θέση πάτα του κουμπάκι πιο κάτω, επέλεξε την 2 Απριλίου, την ώρα εναρξης, γράψε ονομα και μαιλ και είσαι μέσα!

 

Δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάποια κατάθεση για να κλείσεις την θέση, παρολαυτα θα σε παρακαλέσω να δεσμευσεις την ημερομηνία και την ώρα στο ημερολογιό σου γιατί υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων

Πώς είναι μια τελετή κακάο μαζί μου:


Στο σεμινάριο πίνουμε ωμό τελετουργικό κακάο που το φτιάχνω στο σπίτι μέσα σε βαθύ διαλογισμό, ακολουθώντας το Πνεύμα του Κακάο για το πώς θα ήθελε να μαγειρευτεί.
Ανάλογα με την ομάδα ατόμων, το Κακάο μπορεί να μου ζητήσει να προσθέσω λίγη κανέλα, κάρδαμο, τσίλι και άλλα ιερά μπαχαρικά που προσθέτουν τη δική τους πινελιά στη διαδικασία μεταμόρφωσης των ανθρώπων.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, το κακάο λιώνει με επιτυχία την «πανοπλία» της καρδιάς και δίνει τον χώρο στην αγάπη να ανθίσει βαθιά μέσα μας και γύρω μας.


Η συντονίστρια

Γεια σου,
Είμαι η Αγάπη και λατρεύω να οδηγώ τους ανθρώπους σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του Αυθεντικού Εαυτού τους.
 
Προσφέρω μια ποικιλία συνεδριών και εργαστηρίων σε διάφορα μέρη του κόσμου, συνδυάζοντας τα μυστικά του σαμανισμού, των αρχέτυπων, της τέχνης, της τάντρα, του χορού και της πνευματικότητας.

Ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μου που με συναρπάζει είναι να μοιράζομαι τις Τελετές κακάο και τις ταντρικές διδασκαλίες μου μαζί σου!

Ένα υπέροχο φυτό που με συντροφεύει τα τελευταία δέκα χρόνια στο ταξίδι της αυτοβελτίωσης είναι το κακάο. Το Κακάο είναι ο ψυχοθεραπευτής μου, ο σύντροφός μου, η φίλη μου, η μητέρα μου και ο πατέρας μου! Κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή με αυτό το ιερό ποτό, νιώθω ότι πίνω το αίμα της Μητέρας Γης, που λαχταρά να με συναντήσει για να με αγκαλιάσει, να με γιατρέψει και να μου δείξει τον δρόμο.
Scroll to Top