Νέα Γη

Τι αλλαγές έφερε ο κωρονοιός;

Οσα ζήσαμε τα τελευταία χρόνια μας οδήγησαν σε έναν καινούργιο κόσμο! Αυτό που κατα βάθος κατάφερε να κάνει ο κωρονοιός είναι ένα βαθύ ξεκαθάρισμα μεταξύ των ανθρώπων!
 
Τι όμως πραγματικά έγινε;
 
Κατα την διάρκεια των συμβάντων πολλοί εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση για να μπουν σε μια βαθια ενδοσκόπηση και να κάνουν ένα μεγάλο εσωτερικό άλμα. Αλλοι εγκλωβίστηκαν στα δρώμενα του φόβου και της αβεβαιότητας, σταμάτησαν να ακουν τις ανάγκες του σώματός τους και ακολούθησαν πιστά την φωνή της λογικής.
 
Με την πάροδο του χρόνου αυτές οι δύο ομάδες απομακρύνθηκαν τόσο πολύ ώσπου έφτιαξαν δύο διαφορετικούς κόσμους…τον κόσμο του φόβου και της πεποίθησης ότι η εξωτερική πραγματικότητα δεν εξαρτάται από αυτούς και του κόσμου της αγάπης και της συνειδητοποίησης ότι η εξωτερική πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα της εσωτερικής τους δόνησης.
 
Εκείνη την περίοδο συναντήσαμε πολλούς χωρισμούς, διαμάχες, παρεξηγήσεις αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις, όπως καινούργιους έρωτες, φιλίες, αλλαγές επαγγελμάτων, κλπ
 
Όλες αυτές οι αλλαγές ήταν μέρος του Θεικού σχεδίου της διαμόρφωσης των δύο κόσμων όπου για πολλούς ήταν ιδιαίτερα δύσκολο μιας και ο χωρισμός αυτός έγινε μέσα στην ίδια τους την οικογένεια!
Σήμερα, μετά την λήξη του διαχωρισμού έχουν δημιουργηθεί ξεκάθαρα δύο διαφορετικές δονήσεις στον πλανήτη μας οι οποίες δημιουργούν δύο διαφορετικούς κόσμους.
 
 
Είναι πολύ δύσκολο για το μυαλό μας να καταλάβει αυτό τον διαχωρισμό. Η λογική λέει ότι υπάρχει μόνο μια γη, ένας κόσμος… αλλά η λογική είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι του νου που χρησιμοποιούμε για να αντιληφθούμε την πραγματικότητα!
Μετά από την λήξη της μετάβασης αυτής είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε την αλλαγή μας, να ευχαριστήσουμε τον εαυτό μας για την απόφαση που πήρε και να γιορτάσουμε!
 
 
 Σε προσκαλώ στο σεμινάριο Καινούργια Γη για να γιορτάσουμε μαζί και να συνειδητοποιήσουμε την δόνηση του καινούργιου κόσμου!
 
 
Scroll to Top