ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ

Ο Ερωτας είναι μία από τις πιο δυνατές δονήσεις στην Γη μας! Εξού και η φράση ¨Ερως ανίκατε μάχαν...

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  18:00 με 22:00

KALLICHORO

Σφηττιών 10, Κάτω Πετράλώνα

Αθήνα 

Η λέξη ευτυχία αποτελείται από τις λέξεις ευ και τύχη. Η λέξη τύχη προέρχεται από το απαρέμφατο του αορίστου τυχειν του ρήματος τυγχάνω που σημαίνει πετυχαίνω κάτι, απολαμβάνω κάτι.

Για μένα η ευτυχία είναι μία κατάσταση δόνησης στην οποία απολαμβάνουμε τη ζωή καθώς και επιτυγχάνουμε να έλκουμε θετικές καταστάσεις και ανθρώπους στη ζωή μας. 
Η ευτυχία δεν είναι συνήθως κάτι που έρχεται από μόνη της είναι κάτι που αναβλύζει μέσα από την προσωπική δουλειά με τον εαυτό σου, μέσα από την συνειδητοποίηση ότι αξίζεις να είσαι ευτυχισμένος και μέσα από την διατήρηση αυτής της δόνησης. Στο σεμινάριο ταξίδι στην ευτυχία θα εμβαθύνουμε στα τέσσερα βασικά βήματα για να επιτύχουμε και να διατηρήσουμε αυτή τη ευτυχισμένη δόνηση. Το σεμινάριο αποτελείται από την Θεωρία του Θέματος, Πρακτικές ασκήσεις αυτοβελτίωσης και Τελετή Κακάο!
 
 
Ποιά είναι τα βήματα:
1. Η κάθαρση του ενεργειακού μας σώματος, των λώρων που μας συνδέουν με άλλους από  όπου χάνουμεενέργεια, ενεργειακά παράσιτα και οντότητες
2. Η συναισθηματική αποτοξίνωση από όλα τα καταπιεσμένα συναισθήματα που μας κάνουν να προσκολλούμαστε  στο υποφέρω
3. Η ενίσχυση της αυταξίας και της πεποίθησης ότι είναι δυνατόν να ζήσουμε μία ζωή ευτυχισμένοι
4. Η ενίσχυση του ενεργειακού μας πεδίου έτσι ώστε να μη διαρρέει ενέργεια της ευτυχίας στους άλλους αλλά ούτε να προσπαθήσουμε να σώσουμε τους άλλους χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος γι’ αυτό.
 
 

Στο σεμινάριο θα εμβαθύνουμε σε αυτά τα βήματα μέσα από τη θεωρία και την πρακτική και μέσα από την βοήθεια του κακάο το οποίο είναι ένα ιερό φυτό που μπορεί να μας βοηθήσει να συνδεθούμε με την ευτυχία άμεσα και αποτελεσματικά.

Σε περιμένω λοιπόν στον ναό της Ευτυχίας με ένα Κακάο που θα ανοίξει τις καρδιές μας με την βοήθεια της Κανέλας, του Γαρύφαλλου και του Κάρδαμου.

Κανέλα:  μας βοηθάει να αναπτύσσουμε μια πιο γλυκιά σχέση με τον εαυτό μας και να θεραπεύσουμε την σεξουαλική-ζωτική μας ενέργεια!

Γαρύφαλλο:  καθαρίζει την αντίληψή μας και αναπτύσει την διαύγεια

Κάρδαμο:  θεραπεύει τον εσωτερικό άντρα και του δίνει δύναμη και αποφασιστικότητα

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  18:00 με 22:00

KALLICHORO

Σφηττιών 10, Κάτω Πετράλώνα

Αθήνα 

52 ευρώ

Είναι ένα ταξίδι όπου μαθαίνεις να αγκαλιάζεις όλα τα μέρη του εαυτού σου.

Αγκαλιάζεις την απόλαυση και την χρησιμοποιείς ως ένα ακόμη εργαλείο για τη μεταμόρφωσή σου. Αγκαλιάζεις κάθε κομμάτι του εαυτού σου, ακόμα και τα μεγαλύτερα τέρατα του Σκοταδιού σου, και επίσης, αγκαλιάζεις τον Θεό και τη Θεά μέσα σου!

Είναι ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης, το οποίο δεν συμβαίνει κάπου μέσα στο μυαλό σου αλλά βαθιά μέσα στα κύτταρά σου, όπου η δόνηση της αγάπης λαχταρά πάντα να συναντήσει την παρουσία σου και να συνειδητοποιήσει την ύπαρξή Της με τη μορφή της ύλης!

Τι είναι οι τελετές κακάο;

Οι τελετές κακάο υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Προέρχονται από τις παραδόσεις των Μάγια και των Αζτέκων της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, στις οποίες το κακάο χρησιμοποιούταν για πνευματικούς, ιατρικούς και τελετουργικούς σκοπούς, για εσωτερική αφύπνιση και καθοδήγηση.

Το ωμό κακάο χρησιμοποιείται ως φάρμακο που ανοίγει την καρδιά και οδηγεί με ασφαλή τρόπο προς την αφύπνιση, την αποκάλυψη και την εσωτερική θεραπεία.

Χρησιμοποιείται σε ένα ιερό ιατρικό τελετουργικό, κατά το οποίο καθορίζονται οι προθέσεις και μόλις καταναλωθεί το κακάο, μπορούμε να συνδεθούμε με τον εαυτό μας και με την γλυκιά ενέργεια στο σώμα μας.

 

 

 

 

Πώς είναι μια τελετή κακάο μαζί μου:


Αν γίνεται από κοντά, φτιάχνω το Κακάο στο σπίτι μέσα σε βαθύ διαλογισμό, ακολουθώντας το Πνεύμα του Κακάο για το πώς θα ήθελε να μαγειρευτεί.


Ανάλογα με την ομάδα ατόμων, το Κακάο μπορεί να μου ζητήσει να προσθέσω λίγη κανέλα, κάρδαμο, τσίλι και άλλα ιερά μπαχαρικά που προσθέτουν τη δική τους πινελιά στη διαδικασία μεταμόρφωσης των ανθρώπων!

 

Στη συνέχεια, συγκεντρωνόμαστε στην αίθουσα διαλογισμού και ξεκινάμε ένα ταξίδι μεταμόρφωσης μέσα από ασκήσεις ενδοσκόπησης και πίνοντας το Κακάο!
Συνήθως, συνδυάζω την επίδραση του φυτού με ενδοσκοπικές ασκήσεις, χορό, τάντρα και άλλα εργαλεία (ανάλογα με το αντικείμενο του σεμιναρίου), με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι να νιώθουν άνετα να ανοίξουν την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή τους και να απαλλαγούν από οτιδήποτε δεν χρειάζονται πια και δεν τους εξυπηρετεί στη ζωή τους.

 

Κατά τη διάρκεια της τελετής, το κακάο λιώνει με επιτυχία την «πανοπλία» της καρδιάς και δίνει τον χώρο στην αγάπη να ανθίσει βαθιά μέσα μας και γύρω μας.

 

Αφυπνίζει τη σεξουαλική μας δύναμη και μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να ζούμε μια ζωή ευδαιμονίας και όχι μια αγχωτική ζωή, που βασίζεται στην εκπλήρωση των αναγκών των άλλων περισσότερο από των δικών μας. Είναι ένας Μεγάλος Δάσκαλος που αυξάνει τη σύνδεσή μας με τον εσωτερικό μας εαυτό, ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς μας και επιτρέπει την έκσταση και την αγάπη να εισχωρήσουν στην ύπαρξή μας.

 

Βοηθά σε οποιαδήποτε μεταμορφωτική αλλαγή πάνω στην οποία εργαζόμαστε, είτε αναζητάμε να εμβαθύνουμε στην κατανόησή μας για το ποιοι αληθινά είμαστε, είτε να απελευθερώσουμε παλιά μοτίβα και τραύματα, είτε να δημιουργήσουμε μία σχέση μεγαλύτερης εμπιστοσύνης με τον εαυτό μας. Στην ιερή τελετή, είμαστε ελεύθεροι να βάλουμε όποια πρόθεση επιθυμούμε και το κακάο μας επιτρέπει να προχωρήσουμε προς την πρόθεση αυτή!

Γεια σου,
Είμαι η Αγάπη και λατρεύω να οδηγώ τους ανθρώπους σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του Αυθεντικού Εαυτού τους.
 
Προσφέρω μια ποικιλία συνεδριών και εργαστηρίων σε διάφορα μέρη του κόσμου, συνδυάζοντας τα μυστικά του σαμανισμού, των αρχέτυπων, της τέχνης, της τάντρα, του χορού και της πνευματικότητας.

Ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μου που με συναρπάζει είναι να μοιράζομαι τις Τελετές κακάο και τις ταντρικές διδασκαλίες μου μαζί σου!

Ένα υπέροχο φυτό που με συντροφεύει τα τελευταία δέκα χρόνια στο ταξίδι της αυτοβελτίωσης είναι το κακάο. Το Κακάο είναι ο ψυχοθεραπευτής μου, ο σύντροφός μου, η φίλη μου, η μητέρα μου και ο πατέρας μου! Κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή με αυτό το ιερό ποτό, νιώθω ότι πίνω το αίμα της Μητέρας Γης, που λαχταρά να με συναντήσει για να με αγκαλιάσει, να με γιατρέψει και να μου δείξει τον δρόμο.
 
Scroll to Top