Απόλαυση

Ένα σεμινάριο και Τελετή Κακάο που θα σε βοηθήσει να μπεις στον κόσμο της Ευδαιμονίας, της Υγείας και της Αλήθειας

Ένα σεμινάριο και Τελετή Κακάο που θα σε βοηθήσει να μπεις στον κόσμο της Ευδαιμονίας, της Υγείας και της Αλήθειας

 

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 18:00 με 22:00

Αθήνα

 

Το Ταντρακάο «Απόλαυση» είναι ένας συνδυασμός Τελετής Κακάο και Τάντρα που θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν χρειάζεται να αγωνίζεσαι και να υποφέρεις στην ζωή αλλά ούτε στον δρόμο της προσωπικής ανάπτυξης! Όλα μπορούν να γίνουν μέσα από την συνειδητή απόλαυση, την απελευθέρωση της ζωτικότητας και την επανασύνδεση με την Γη!

 

 

Υπάρχουν δύο ειδών απολαύσεις: Η υγιής απόλαυση και η μη υγιής. Η υγιής απόλαυση δημιουργείται όταν ζούμε συνειδητά μέσα στο σώμα μέσα από τις αισθήσεις και όταν αφήνουμε τη σεξουαλική ενέργεια να ρέει!

 

Η μη υγιής απόλαυση γεννιέται όταν καταπιέζουμε την υγιής απόλαυση, δεν την αφήνουμε να αναδυθεί και περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο μυαλό μας!

 

Δυστυχώς όμως αντί να ζούμε στον κόσμο της συνειδητής απόλαυσης ζούμε στο κόσμο του «υποφέρω»!

Τρεφόμαστε απο το δράμα, τις δυσκολίες και τα αρνητικά συναισθήματα!

 

Είναι σχεδόν αδύνατον να φανταστουμε την ζωή μας χωρίς προβλήματα και χωρίς την δόνηση του «υποφέρω»! Σε αυτόν τον κόσμο, της προσκόλλησης στο «υποφέρω» γεννιέται η «μη υγιής απόλαυση» η οποία κατοικεί στο μυαλό!

 

Είναι όμως δυνατό να μετατρέψουμε αυτή την ζωή σε μια ζωή εύκολη, χαρούμενη, απολαυστική, με αγαλλίαση και ευδαιμονία;

 

Ο τρόπος που μπορούμε να το κάνουμε αυτό είναι μέσα από την συνειδητή χρήση

των Αισθήσεων!

 

Πότε: Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 18:00 με 22:00

Που: Gandhi’s Cup of Tea  Τριών Ιεραρχών 16, Αθήνα (https://petralonayogapilates.gr/)

 

Ποσο: 44 ευρώ ή 80 ευρώ αν θελεις να παρακολουθήσεις και το σεμινάριο «Μύηση στα Ακασικά Αρχεία» που θα γίνει την επόμενη μέρα

 

Τι να φέρεις: Την αγαπημένη σου κούπα και ένα μεγάλο μπουκάλι νερό! Ελα με άνετα ρούχα!!!!

 

Υπάρχει περιορισμός συμμετοχής λόγω χώρου! Σε περίπτωση που δεν βρεις θέση θα μπεις σε λίστα αναμονής ❤

Μπορείς να κλεισεις θέση στην σελιδα που σε παραπέμπει το κουμπί «Κλείσε θέση» ή στείλε μου μαιλ στο agapiapostolopoulou@gmail.com

 

Είναι σημαντικό να μου αναφέρεις το όνομα σου, το μαιλ σου και για ποιο σεμινάριο ενδιαφέρεσαι!

 

Τι είναι οι τελετές κακάο;

Οι τελετές κακάο υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια.

 

Προέρχονται από τις παραδόσεις των Μάγια και των Αζτέκων της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, στις οποίες το κακάο χρησιμοποιούταν για πνευματικούς, ιατρικούς και τελετουργικούς σκοπούς, για εσωτερική αφύπνιση και καθοδήγηση.

 

Το ωμό κακάο χρησιμοποιείται ως φάρμακο που ανοίγει την καρδιά και οδηγεί με ασφαλή τρόπο προς την αφύπνιση, την αποκάλυψη και την εσωτερική θεραπεία.

 

Χρησιμοποιείται σε ένα ιερό ιατρικό τελετουργικό, κατά το οποίο καθορίζονται οι προθέσεις και μόλις καταναλωθεί το κακάο, μπορούμε να συνδεθούμε με τον εαυτό μας και με την γλυκιά ενέργεια στο σώμα μας.

 

 

 

 

Πώς είναι μια τελετή κακάο μαζί μου:


Αν γίνεται από κοντά, φτιάχνω το Κακάο στο σπίτι μέσα σε βαθύ διαλογισμό, ακολουθώντας το Πνεύμα του Κακάο για το πώς θα ήθελε να μαγειρευτεί.


Ανάλογα με την ομάδα ατόμων, το Κακάο μπορεί να μου ζητήσει να προσθέσω λίγη κανέλα, κάρδαμο, τσίλι και άλλα ιερά μπαχαρικά που προσθέτουν τη δική τους πινελιά στη διαδικασία μεταμόρφωσης των ανθρώπων!

 

Στη συνέχεια, συγκεντρωνόμαστε στην αίθουσα διαλογισμού και ξεκινάμε ένα ταξίδι μεταμόρφωσης μέσα από ασκήσεις ενδοσκόπησης και πίνοντας το Κακάο!
Συνήθως, συνδυάζω την επίδραση του φυτού με ενδοσκοπικές ασκήσεις, χορό, τάντρα και άλλα εργαλεία (ανάλογα με το αντικείμενο του σεμιναρίου), με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι να νιώθουν άνετα να ανοίξουν την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή τους και να απαλλαγούν από οτιδήποτε δεν χρειάζονται πια και δεν τους εξυπηρετεί στη ζωή τους.

 

Κατά τη διάρκεια της τελετής, το κακάο λιώνει με επιτυχία την «πανοπλία» της καρδιάς και δίνει τον χώρο στην αγάπη να ανθίσει βαθιά μέσα μας και γύρω μας.

 

Αφυπνίζει τη σεξουαλική μας δύναμη και μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να ζούμε μια ζωή ευδαιμονίας και όχι μια αγχωτική ζωή, που βασίζεται στην εκπλήρωση των αναγκών των άλλων περισσότερο από των δικών μας. Είναι ένας Μεγάλος Δάσκαλος που αυξάνει τη σύνδεσή μας με τον εσωτερικό μας εαυτό, ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς μας και επιτρέπει την έκσταση και την αγάπη να εισχωρήσουν στην ύπαρξή μας.

 

Βοηθά σε οποιαδήποτε μεταμορφωτική αλλαγή πάνω στην οποία εργαζόμαστε, είτε αναζητάμε να εμβαθύνουμε στην κατανόησή μας για το ποιοι αληθινά είμαστε, είτε να απελευθερώσουμε παλιά μοτίβα και τραύματα, είτε να δημιουργήσουμε μία σχέση μεγαλύτερης εμπιστοσύνης με τον εαυτό μας. Στην ιερή τελετή, είμαστε ελεύθεροι να βάλουμε όποια πρόθεση επιθυμούμε και το κακάο μας επιτρέπει να προχωρήσουμε προς την πρόθεση αυτή!

Γεια σου,
Είμαι η Αγάπη και λατρεύω να οδηγώ τους ανθρώπους σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του Αυθεντικού Εαυτού τους.
 
Προσφέρω μια ποικιλία συνεδριών και εργαστηρίων σε διάφορα μέρη του κόσμου, συνδυάζοντας τα μυστικά του σαμανισμού, των αρχέτυπων, της τέχνης, της τάντρα, του χορού και της πνευματικότητας.

Ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μου που με συναρπάζει είναι να μοιράζομαι τις Τελετές κακάο και τις ταντρικές διδασκαλίες μου μαζί σου!

Ένα υπέροχο φυτό που με συντροφεύει τα τελευταία δέκα χρόνια στο ταξίδι της αυτοβελτίωσης είναι το κακάο. Το Κακάο είναι ο ψυχοθεραπευτής μου, ο σύντροφός μου, η φίλη μου, η μητέρα μου και ο πατέρας μου! Κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή με αυτό το ιερό ποτό, νιώθω ότι πίνω το αίμα της Μητέρας Γης, που λαχταρά να με συναντήσει για να με αγκαλιάσει, να με γιατρέψει και να μου δείξει τον δρόμο.
 
Scroll to Top