Αισθήσεις

Οι αισθήσεις σου είναι σημαντικά μονοπάτια στον δρόμο της προσωπικής σου ανάπτυξης!Ένα να μάθεις πως μπορείς μέσα απο αυτές να επανασυνδεθείς με την Θεά μέσα σου!

 
Οι αισθήσεις μας προκαλούν μια πολύπλευρη ανακάλυψη του εσωτερικού μας σύμπαντος. Όταν κινούμαστε στο πνευματικό μονοπάτι, είναι πάντα σοφό να ξεκινάμε από το σώμα, γιατί μέσα από το σώμα συναντάμε πρώτα την πιθανότητα της ευδαιμονίας και της έκστασης.
 

Θα ήταν έγκλημα να το αγνοήσουμε ή να το παραμερίσουμε. Έχουμε τόσα πολλά να μάθουμε από την αισθητηριακή μας εμπειρία της ζωής.

Ο πρωταρχικός ρόλος των αισθήσεων είναι να μας φέρνουν πληροφορίες για τον εξωτερικό κόσμο. Ωστόσο, οι αισθήσεις μας κάνουν μια πιο σημαντική δουλειά από το να βοηθούν απλώς να κατανοήσουμε το περιβάλλον μας..μας στηρίζουν στην πνευματική μας αφύπνιση!

Πότε: 27 Αυγούστου

18:00 με 20:20

ONLINE

Το σεμινάριο θα μαγνητοσκοποιθεί και θα σου σταλεί με μαιλ! Αν δεν καταφέρεις να είσαι εκεί ή αν δεν έχεις καλή συνδεση θα μπορέσεις να το παρακολουθήσεις κάποια άλλη στιγμή!

 

Το γυναικείο σώμα είναι φτιαγμένο να απολαμβάνει! Αυτό συμβαίνει γιατί η ανατομία του σώματος της γυναίκας την φέρνει πιο κοντά στο σώμα παρά στο μυαλό της.

Με τον όρο απολαυση δεν εννοώ λαγνεία, λαιμαργία ή ηδονή, αλλά την διαδικασία συνειδητής εμβάθυνσης στον κόσμο των αισθήσεων που οδηγεί στην συνάντησή μας με την Θεά βαθιά μέσα στο σώμα!

Βλέπω πολλές γυναίκες σήμερα που χρησιμοποιούν ως κύρια εργαλεία της προσωπικής τους ανάπτυξης τεχνικές που αναπτύσσουν περισσότερο την αρσενική τους πλευρά παρά την θηλυκή.

Όλοι έχουμε έναν άντρα μέσα μας και είναι απαραίτητο να τον ενδυναμώνουμε αλλά εφόσον ζούμε σε ένα σώμα με θηλυκή ιδιοσυγκρασία είναι σημαντικότερο να ενισχύουμε περισσότερο την σχέση μας με την εσωτερική μας γυναίκα!

 
Το σεμινάριο Αισθήσεις είναι μια ευκαιρία να μπούμε με συνείδηση μέσα στο σώμα όπου θα συναντήσουμε τον μαγικό κόσμο της απολαυσης. Εναν κόσμο που έχει πολλά να μας δώσει στο ταξίδι της αυτογνωσίας και αγάπης για τον εαυτό μας!
 
Γιατί ο δρόμος της γυναίκας δεν είναι μέσα από το «υποφέρω», την δράση και τον νου αλλά μεσα από το σώμα, την αγάπη και την απόλαυση!
 

«Εδώ σε αυτό το σώμα είναι τα ιερά ποτάμια
Εδώ είναι ο ήλιος και το φεγγάρι
Καθώς και όλα τα προσκυνήματα
Δεν έχω συναντήσει άλλο ναό
Τόσο ευτυχισμένο όσο το ίδιο μου το σώμα».
Saraha Doha (αρχαίο ταντρικό κείμενο)

 
 
 
 
 
 
Τι θα χρειαστείς::
1. ενα καθρεφτάκι
2. φράουλες, κεράσια, μαύρες σοκολάτες, μπανάνες (επέλεξε οτιδήποτε σου αρέσει να τρώς χωρίς πολύ ζάχαρη)
3. ενα τριαντάφυλλο ή ενα βότανο που σου αρέσει το άρωμά του
 
Είναι σημαντικό να είσαι σε ένα χώρο μόνη σου με καλό ηχοσύστημα, που να μπορείς να χορέψεις καθώς και να κάτσεις κάπου άνετα. Πριν το σεμινάριο προετοιμασε τον χώρο ανάβοντας κεράκια, στικ, και ότι αλλο σε κάνει να νιώθεις άνετα και ζεστά.
 
Που: Διαδυκτυακά (Ζουμ)
Πόσο: 22 ευρώ
 
Για κρατήσεις θέσεων επικοινώνησε μαζί μου στο agapiapostolopoulou@gmail.com ή πάτα το κουμπί πιο κάτω!

Αν έχεις καμιά απορία μην διστάσεις να με ρωτήσεις!
 

Θα χαρώ να σε γνωρίσω και να μοιραστώ μαζί σου απολαυστικές στιγμές!

Η δασκάλα σου

Γεια σου όμορφη,
 
Είμαι η Αγάπη και λατρεύω να οδηγώ τους ανθρώπους σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του Αυθεντικού Εαυτού τους.

Προσφέρω μια ποικιλία συνεδριών και εργαστηρίων σε διάφορα μέρη του κόσμου, συνδυάζοντας τα μυστικά του σαμανισμού, των αρχέτυπων, της τέχνης, της τάντρα, του χορού και της πνευματικότητας.

Ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μου που με συναρπάζει είναι να μοιράζομαι τις ταντρικές διδασκαλίες μου με τις γυναίκες. Πιστεύω ότι οι γυναίκες πρέπει να ξαναβρούν τη δύναμή τους όχι από την αρσενική-εξουσιαστική σκοπιά αλλά από τον χώρο της αγάπης που πραγματικά είναι.


 

 

Όταν οι γυναίκες ενδυναμώσουν τον εαυτό τους, επανασυνδεθούν με την γη και επιστρέψουν στη σύνδεσή τους με το Θείο μπορούν να συνεισφέρουν με επιτυχία στην διαμόρφωση ενός καλύτερου κόσμο!

 

 

Scroll to Top