Αγάπη Αποστολοπούλου

Συνέντευξη για την Όμορφη Ζωή

Η Αγάπη Αποστολοπούλου είναι μια πνευματική θεραπεύτρια που από μικρό κορίτσι μιλούσε με την φύση!
 
Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησε την δύναμή της και βρήκε τον δρόμο της, μέσα από τον χορό και τα ταξίδια. Σήμερα είναι μια διακεκριμένη θεραπεύτρια που ζει στο εξωτερικό, δουλεύει σε όλο τον κόσμο και φροντίζει τις γυναίκες με τα ιδιαίτερα σεμινάριά της, που έχουν σχέση με τον κύκλο της περιόδου τους.
 
Αγάπη έχεις μια πολύ ενδιαφέρουσα καταγωγή, θέλεις να μας πεις δυο λόγια για την οικογένειά σου; Η καταγωγή μου πράγματι είναι ιδιαίτερη, γιατί έχει έχει πινελιές από διαφορετικά σημεία του κόσμου.
 
Γεννήθηκα στην Αθήνα από Έλληνα πατέρα και μια μητέρα που κατάγεται από την Αιθιοπία και την Κύπρο. Παρόλο που μεγάλωσα στην Αθήνα, το περιβάλλον μου ήταν έντονα σαμανικό, λόγω της γιαγιάς μου.
Ήταν μια καταπληκτική γυναίκα, η οποία έκανε τελετές του καφέ σε καθημερινή βάση, οι οποίες ήταν μέρος του πολιτισμού της.
Επίσης η γιαγιά μου είχε βαθιά γνώση της θεραπευτικής αξίας των φυτών και γνώριζε πως να τα χρησιμοποιεί για να μας προσφέρει θεραπεία. Κυρίως όμως, ήταν σε άμεση επαφή με την διαίσθησή της και μπορούσε να την χρησιμοποιεί θεραπευτικά. Είχες λοιπόν μια ιδιαίτερη επαφή από μικρή με αυτό που λέμε αρχέγονη σοφία.
 
Πόσο σε επηρέασε η διαπολιτισμική ταυτότητα του άμεσου περιβάλλοντός σου; Οι διαφορετικές κουλτούρες της καταγωγής μου, με ώθησαν στο να πλάσω μία πολύχρωμη προσωπικότητα.
 
Τι εννοώ με αυτό… Ο συνδυασμός Αιθιοπίας και Ελλάδας, μου έδωσε ισορροπία σώματος και νου. Υπάρχει μια δύναμη που αναβλύζει από τα έγκατα της γης, είναι η σοφία του σώματος και την νιώθω ιδιαίτερα στα Αφρικανικά μου γονίδια. Συγχρόνως υπάρχει η δύναμη του πνεύματος, η οποία πιστεύω ότι εκπορεύεται από τον λόγο, που δεν είναι άλλος από την Ελληνική γλώσσα.
 
Σε φαντάζομαι σαν παιδί να φτιάχνεις ιστορίες και να χάνεσαι μέσα σ’ αυτές! Ισχύει… Μου άρεσε πολύ να εξερευνώ κόσμους που υπάρχουν πέρα από οτιδήποτε βλέπουμε και αγγίζουμε.
 
Το καλύτερό μου ήταν να χάνομαι στην φύση και να αναζητώ νεράιδες και μονόκερους. Έβρισκα βλέπεις ιδιαίτερα βαρετό τον κόσμο των “μεγάλων” και ουσιαστικά ήθελα να είμαι στον δικό μου κόσμο.
 
Υπήρξε κάτι που σε έβγαλε από αυτή την μοναχική αναζήτηση των παιδικών σου χρόνων; Ευτυχώς ναι. Όταν ήρθα σε επαφή με το χορό, βρήκα τον καλύτερο μου φίλο! Ο χορός ήταν ο μόνος που τελικά μπορούσε να με καταλάβει.
 
Συνήθιζα να περνάω ώρες χορεύοντας, βυθιζόμενη στο σημείο όπου η κίνηση συγχωνεύεται με τη μελωδία και όπου δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά η Ύπαρξη!
 
Μεγαλώνοντας με τον χορό, ο οποίος έγινε ουσιαστικά το alter ego σου, άρχισες να έχεις και τις πρώτες σου πιο πνευματικές αναζητήσεις; Ο χορός με οδήγησε στην πνευματικότητα φέρνοντας με σε επαφή με το Πνεύμα, βαθιά μέσα στο σώμα και όχι κάπου στον ουρανό. Μέσα από τον χορό άρχισα να αισθάνομαι κάθε φορά όλο και περισσότερο την ύπαρξη μιας Αγάπης, που ήταν κάτι ανώτερο από την προσωπικότητά μου. Ήταν τότε που έφυγα για την Ισπανία και ξεκίνησα ένα ταξίδι αυτογνωσίας και θεραπείας.
 

H Αγάπη, άρχισε λοιπόν να αναζητά την ουσία του ονόματός της; Το ταξίδι μου έμοιαζε σαν το ταξίδι του Οδυσσέα, μόνο που εγώ δεν έψαχνα την Ιθάκη αλλά την έννοια του ονόματός μου. Όσες ερμηνείες άκουγα πάνω στο τι είναι αγάπη, δεν με ικανοποιούσαν και έτσι αποφάσισα να την ανακαλύψω μέσα μου.

Στο ταξίδι αυτό εμβάθυνα σε διαφορετικές τεχνικές και πνευματικούς κλάδους, έως ότου μια μέρα αποφάσισα να πάω σε ένα σεμινάριο Ακασικών Αρχείων το οποίο αποδείχθηκε αρκετά καθοριστικό για μένα.

 

Συνέβη κάτι ιδιαίτερο εκεί; Στο τέλος του σεμιναρίου είχαμε μία άσκηση όπου έπρεπε να απαντήσουμε μέσα από τα Ακασικά αρχεία, ορισμένες ερωτήσεις που μας έδινε η δασκάλα. Για μεγάλη μου έκπληξη ανακάλυψα ότι είχα απαντήσει σωστά και με λεπτομέρειες σε όλες τις ερωτήσεις, κάτι που δεν συνέβη και στους υπόλοιπους συμμαθητές μου. Τότε λοιπόν, συνειδητοποίησα ότι είχα το χάρισμα της επικοινωνίας με το Πνεύμα. Μετά από λίγα χρόνια πρακτικής άρχισα να χρησιμοποιώ το χάρισμα αυτό, δίνοντας συνεδρίες και σεμινάρια αυτοβελτίωσης.

 

Αγάπη, τί είναι το channeling και η ανάγνωση των ακασικών αρχείων; Όλοι έχουμε δύο ημισφαίρια. Το δεξί και το αριστερό. Το αριστερό είναι υπεύθυνο για την σκέψη και την δομή και το δεξί για την επαφή μας με το Πνεύμα. Το channeling είναι απλά η χρήση του δεξιού ημισφαιρίου με σκοπό να ακούσει κάποιος τα λόγια της εσωτερικής του Θεότητας.

Υπάρχουν άτομα που χρησιμοποιούν τις τεχνικές του channeling, για να έρθουν σε επαφή με άλλες οντότητες. Εγώ προτιμώ να επικεντρώνομαι στην επαφή μου με το Πνεύμα.

Τα ακασικά αρχεία είναι ένας “σκληρός δίσκος”, όπου αποθηκεύονται όλες οι πληροφορίες που έχει ζήσει μία ψυχή σε όλες τις διαστάσεις.

 

Mε ποιό τρόπο χρησιμοποιείς αυτές τις πρακτικές προκειμένου να δουλέψεις θεραπευτικά με τους πελάτες σου; Σε μία συνεδρία, οι πελάτες μου έρχονται με συγκεκριμένες ερωτήσεις. Συνδέομαι με τον Ανώτερο τους Εαυτό, κλείνω το αριστερό ημισφαίριο και κάνω κανάλι τις απαντήσεις των ερωτήσεων. “Κάνω κανάλι”, σημαίνει ότι πρώτα μιλάω και μετά ακούω τι λέω. Ο τρόπος που επωφελούνται τα άτομα που δουλεύουν μαζί μου, εξαρτάται καθαρά από τις ερωτήσεις τους!

 

Υπάρχουν άτομα που ρωτάνε ερωτήσεις πάνω σε επιφανειακά θέματα της ζωής και άτομα που κάνουν ένα ταξίδι αυτογνωσίας μαζί μου, αγγίζοντας θέματα παιδικών τραυμάτων, άλλων ζωών, αποστολής της ζωής τους και οτιδήποτε άλλο χρειάζονται για την εξέλιξή τους.

 

Έχεις ταξιδέψει αρκετά. Οι εμπειρίες που έχεις αποκομίσει από τα ταξίδια και η επαφή σου με την ενέργεια και τις παραδόσεις των χωρών που έχεις γνωρίσει, σε έχουν επηρεάσει σαν άνθρωπο, αλλά και σαν θεραπεύτρια; Λόγω του ότι προέρχομαι από μια οικογένεια που ταξίδευε συνεχώς, ήταν πολύ εύκολο για μένα να ταξιδεύω σε άλλες χώρες. Αυτό όμως που επηρέασε αρκετά την εξέλιξή μου σαν άνθρωπο και σαν θεραπεύτρια, ήταν οι συνεδρίες και τα σεμινάρια που έδινα στις χώρες αυτές. Κάποιες από τις χώρες που δούλευα και δουλεύω είναι η Γερμανία, η Κύπρος, η Ισπανία, η Ινδία, η Ταϊλάνδη, τα Εμιράτα, το Νεπάλ κ.α.

Κάθε φορά που ταξιδεύω και δουλεύω στις χώρες αυτές, αισθάνομαι σαν μία πεταλούδα που πηδάει από το ένα λουλούδι στο άλλο και εμπλουτίζεται με το νέκταρ που οι διαφορετικές κουλτούρες μου δίνουν.

Όλες αυτές οι κουλτούρες με βοηθάνε να βγω από το κουτάκι του μυαλού μου, που λέει το “πως πρέπει” να είμαι και να το αντικαταστήσω με μία ποικιλία αρχετύπων που δίνει απόλυτη ελευθερία έκφρασης στην Θεά μέσα μου!

 

Έχεις σχεδιάσει ένα πολύ ενδιαφέρον κύκλο συνεδριών, που απευθύνεται στις γυναίκες και έχει σχέση με τον κύκλο της περιόδου τους. Θέλεις να μας το περιγράψεις; Υπάρχουν οι φυσιολογικές γυναίκες και οι κανονικές γυναίκες.

Οι φυσιολογικές γυναίκες ακολουθούν συνειδητά και υποσυνείδητα την φύση τους, ενώ οι κανονικές γυναίκες ακολουθούν τους κανόνες που τους έχει υποβάλλει ο πατριαρχισμός, τα τελευταία 2.000 χρόνια, και ακόμα παραπάνω.

Μία φυσιολογική γυναίκα είναι τουλάχιστον 4 διαφορετικές γυναίκες κατά την διάρκεια του κύκλου της. Ο τρόπος που χρησιμοποιώ για να περιγράψω τις διαφορετικές αυτές γυναικείες οντότητες, είναι χρησιμοποιώντας τα αρχέτυπα τεσσάρων Ελληνίδων Θεών.

 

Δώσε μας μια γεύση από αυτά τα αρχέτυπα αυτά. Η θεά που παίρνει τα ηνία την εβδομάδα μετά την έμμηνο ρύση είναι η θεά Άρτεμις.

Η Θεά Άρτεμις είναι η θεά που ευθύνεται για την αποστολή μας στην γη, την δράση και την επίτευξη στόχων.

 

Η επόμενη θεά που εμφανίζεται με την ωορρηξία είναι η Θεά Αφροδίτη. Μία θεά που απολαμβάνει την θηλυκότητά της και όλα όσα έχει να της δώσει το σώμα και οι ορμόνες της.

 

Η επόμενη και πιο καταπονημένη θεά από τον Πατριαρχισμό είναι η Θεά Εκάτη. Η Θεά της αλήθειας. Η Θεά Εκάτη ήταν αυτή που ήξερε που βρισκόταν η Περσεφόνη στην Ελληνική μυθολογία, όταν την απήγαγε ο Αδης. Είναι αυτή που γνωρίζει την αλήθεια πέρα από τα ψέματα που λέμε στον εαυτό μας και αν δεν την ακούμε, στην φάση πριν την περίοδο, είμαστε σχεδόν υστερικές.

 

Τέλος, η φάση της έμμηνου ρύσης χρωματίζεται από την Θεά Γαία. Μία θεά που μας φέρνει σε επαφή με την δύναμη του θανάτου και της αναγέννησης, της δύναμής της αυτοθεραπείας καθώς και το μητρικό μας ένστικτο.

 

Πες μας πώς συνδέεται η έμμηνος ρύση με την ζωτική ενέργεια των γυναικών και την προσωπική τους εξέλιξη; Η έμμηνος ρύση είναι ό,τι πιο ιερό μπορούμε να βρούμε μέσα στο σώμα της γυναίκας.

Η δόνηση του αίματός της, εξαρτάται καθαρά από την δουλειά που έχει κάνει η γυναίκα με τον εαυτό της. Ένα αίμα με υψηλή δόνηση είναι ένα από τα ισχυρότερα φάρμακα που μπορεί να χρησιμοποιήσει η γυναίκα για να θεραπεύσει τον εαυτό της και την γη!

 

Πώς μπορείς να βοηθήσεις τις γυναίκες μέσα από τα σεμινάρια σου; Ο τρόπος που βοηθάω τις γυναίκες να γίνουν από κανονικές, φυσιολογικές, είναι μέσα από ένα κύκλο συνεδριών που γίνεται συνήθως online.

 

Μέσα από τις συνεδρίες και τα σεμινάρια οι γυναίκες μπορούν να θεραπεύσουν τα αρχέτυπα του κύκλου τους, αγγίζοντας πληροφορίες που έχουν κληρονομήσει από το οικογενειακό τους δέντρο, παιδικά τους τραύματα και άλλα.

 

Γενικότερα, οι συνεδρίες και το σεμινάριο μπορούν να βοηθήσουν μία γυναίκα να:

  • Βρει την αποστολή της
  • Να αναδείξει την θηλυκότητά της, την σεξουαλικότητα και την ομορφιά της
  • Να βελτιώσει την σχέση της με την γονιμότητα και την αφθονία
  • Να μάθει να βάζει όρια στους άλλους
  • Να βλέπει την αλήθεια
  • Να συνδέεται περισσότερο με την γη καθώς και να ξέρει τι χρειάζεται το σώμα της κάθε φορά για να ζήσει καλύτερα ή να θεραπευτεί

 

Οι σύγχρονες γυναίκες είναι σε επαφή με τον κύκλο τους; Οι σημερινές γυναίκες, δυστυχώς, ζούνε σαν άντρες και έχουν χάσει την επαφή τους με αυτά τα αρχέτυπα.

 

Το θέμα όμως είναι, ότι η πραγματική δύναμη της γυναίκας δεν κρύβεται πίσω από την μονότονη ζωή που της επιβάλλει η κοινωνία αλλά πίσω από την εναλλαγή των αρχετύπων του κύκλου της.

 

Οι συνεδρίες και τα σεμινάρια μου είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να βοηθάνε την γυναίκα στη μετάβαση αυτή.

 

Σε ποιές ηλικίες απευθύνεται και πόσο χρήσιμο είναι για τα πολύ νέα κορίτσια που τώρα ανακαλύπτουν αυτό το κομμάτι της θηλυκότητας τους; Έχω τρεις Κύκλους συνεδριών:

Ο κύκλος της γυναίκας (για όλες τις γυναίκες πάνω από 18 χρονών που ακόμα έχουν περίοδο)

Ενεργοποίησε τον ενεργειακό σου κύκλο (για γυναίκες που έχουν μπει στην εμμηνόπαυση) και

Γνώρισε την γυναίκα (για άντρες που τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν ποια πραγματικά είναι μία γυναίκα)

 

Το σεμινάριό μου απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες γυναικών, είναι βιωματικό και δουλεύουμε σε βάθος έτσι ώστε να πετύχουμε μία βαθιά μεταμόρφωση.

 

Θέλεις να μας πεις αν διαχωρίζεις με κάποιο τρόπο την θηλυκή και την αρσενική ενέργεια; Πώς εκφράζεται από τα δύο φύλλα; Είναι απλό. Όλοι έχουμε μία αρσενική και μία θηλυκή ενέργεια ή έναν άντρα και μία γυναίκα μέσα μας. Η αρσενική μας πλευρά είναι η σκέψη, η δομή, η δράση. Είναι το κομμάτι του εαυτού που βάζει στόχους και πάει προς αυτούς. Είναι η στήριξη με την απόλυτη παρουσία.

 

Η θηλυκή μας πλευρά από την άλλη είναι η διαίσθηση, τα συναισθήματα, το χάος και η παύση. Είναι το μέρος μας, που απολαμβάνει το σώμα και τις αισθήσεις και δεν ενδιαφέρεται για την εκπλήρωση κανενός στόχου.

 

Είναι φυσιολογικό μία γυναίκα να έχει μεγαλύτερη και πιο εύκολη πρόσβαση στην θηλυκή ενέργεια, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι αν θέλει να δώσει τα ηνία στον εσωτερικό της άντρα δεν μπορεί. Το αντίστοιχο συμβαίνει στους άντρες.

 

Δυστυχώς, ο τρόπος που είναι δομημένη η κοινωνία μας, αναπτύσει περισσότερο το αρσενικό μας στοιχείο και αυτό μας ωθεί σε μία ξέφρενη ζωή γεμάτη φόβους, στρες, αποσύνδεση με το σώμα, υπερβολική χρήση του μυαλού, κ.ά.

 

Αγάπη ασχολείσαι επίσης με την υλοποίηση ιερών τελετών, όπως ο γάμος και η βάφτιση, αλλά με ένα άλλο, εναλλακτικό τρόπο θα λέγαμε. Γιατί σήμερα οι άνθρωποι έχουν ανάγκη αυτές τις τελετές; Επειδή έχουν πιο προσωπικό χαρακτήρα ή γιατί θέλουν να ξεφύγουν από τα στερεότυπα; Ένα πολύ μικρό κομμάτι του εαυτού μας είναι το συνειδητό μας κομμάτι. Το μεγαλύτερο όμως μέρος είναι το υποσυνείδητο το οποίο αναγνωρίζει σύμβολα και δεν ξεχωρίζει την πραγματικότητα από την ψευδαισθησία.

Οι τελετές λειτουργούν με αυτό τον τρόπο.

Χρησιμοποιώντας μία σειρά από αναπαραστάσεις μπορούμε να επιτύχουμε αλλαγές στο υποσυνείδητο μας, ανάλογα με την πρόθεση της τελετής.

Όταν καλούμαι να σχεδιάσω μία τελετή, την σχεδιάζω εξειδικευμένα ανάλογα με τα Ακασικά Αρχεία των ατόμων (τα οποία μου δίνουν πληροφορίες από το υποσυνείδητό τους).

 

Όπως κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος με κανέναν άλλον, κάθε μου τελετή είναι διαφορετική ανάλογα την ιδιοσυγκρασία των ανθρώπων.

 

Ο λόγος που πολλά άτομα, από διαφορετικές κουλτούρες και θρησκείες, με επιλέγουν να σχεδιάσω την τελετή τους, είναι γιατί τους ενδιαφέρει πιο πολύ η επαφή με το Πνεύμα παρά η επαφή με μια θρησκεία.

 

Δουλεύεις αρκετά μέσω internet και από όσο ξέρω ταξιδεύεις πολύ. Ποια είναι η διαδικασία για να παρακολουθήσει κάποιος ένα σεμινάριο σου ή ένα θεραπευτικό κύκλο; Για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο ή μία συνεδρία online μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μου μέσα από οποιοδήποτε μέσο που βρίσκει στην ιστοσελίδα μου: agapiapostolopoulou.com.

 

Για να έρθει σε ένα σεμινάριο ή συνεδρία στον ίδιο χώρο, χρειάζεται να έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ μου ανάλογα την χώρα ή την πόλη που βρίσκομαι.

 

Στην Αθήνα οργανώνω εγώ τις συνεδρίες και τα σεμινάρια μου. Οι συνεδρίες είναι ατομικές ή ομαδικές; Οι συνεδρίες είναι ατομικές, τα σεμινάρια είναι ομαδικά.

 

Έχεις πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον οι άντρες ή οι γυναίκες και για ποιό λόγο; Όπως συμβαίνει και σε πολλούς άλλους συνεργάτες του χώρου αυτού, η πλειοψηφία των πελατών μου είναι γυναίκες.

 

Αυτό που με ευχαριστεί όμως είναι, ότι κάθε χρόνο με προσεγγίζουν περισσότεροι άντρες.

 

Πιστεύω ότι ο λόγος που οι γυναίκες ασχολούνται περισσότερο με τον κόσμο της αυτοβελτίωσης, είναι επειδή έχουν ευκολότερη πρόσβαση στον εσωτερικό κόσμο του εαυτού τους, στα συναισθήματά τους, στην επαφή τους με το πνεύμα.

 

Επίσης, ο κύκλος της γυναίκας την βοηθάει να μεταμορφώνεται συνεχώς, μιας και κάθε μήνα περνάει μέσα από έναν εσωτερικό θάνατο και αναγέννηση.

Όταν η γυναίκα αρχίζει και το κάνει αυτό συνειδητά, τότε αναπτύσσεται με μεγαλύτερες ταχύτητες από έναν άντρα. Αυτό είναι και ακόμα ένα όφελος που έχουν οι γυναίκες σε ότι αφορά τα αρχέτυπα του κύκλου τους και την δύναμη που κρύβεται πίσω από αυτά!

 

Ποια είναι τα όνειρά σου σαν θεραπεύτρια και σαν γυναίκα; Σαν γυναίκα, θέλω κάθε μέρα που περνάει να αφήνω την Θεά να απολαμβάνει όσο περισσότερο μπορεί την ύπαρξή της μέσα στο ανθρώπινο μου σώμα.

Σαν θεραπεύτρια, είναι υπέροχο να γίνομαι μάρτυρας μιας πανέμορφης μεταμόρφωσης των πελατών μου, που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την δουλειά με τον εαυτό τους.

 

Αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε που θα πρότεινες να εστιάσουμε προκειμένου να διαφυλάξουμε την υγεία μας;

Μέσα μας! Είναι ξεκάθαρο ότι οτιδήποτε γίνεται έξω μας είναι ένας συνδυασμός από διαφορετικές πληροφορίες που κανένας δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα ποιες αληθεύουν και ποιες όχι.

 

Πιστεύω ότι ζούμε μία πανέμορφη ευκαιρία που μας βοηθάει να πάρουμε την δύναμη στα χέρια μας! Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε στο σώμα μας και στο τώρα.

 

Να μείνουμε μακριά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (μπορούμε να μαθαίνουμε τα νέα του κόσμου μέσω ίντερνετ), να φροντίζουμε την υγεία μας με μία υγιεινή διατροφή και άσκηση, να φροντίζουμε επίσης την υγεία του ενεργειακού μας σώματος αποφεύγοντας τους τοξικούς ανθρώπου και τις τοξικές καταστάσεις και να συνδεθούμε όσο ποτέ άλλοτε με την μητέρα γη!

 

Αγάπη έχεις κάτι να προσθέσεις πριν κλείσουμε την κουβέντα μας; Θα ήθελα, αν συμφωνείς, να προσθέσω το feedback μιας γυναίκας που πολύ πρόσφατα ολοκλήρωσε το σεμινάριο των τεσσάρων θεών και αποτυπώνει το πως αισθάνεται!

 

Φυσικά, πολύ θα θέλαμε να έχουμε την μαρτυρία της! Μεταφέρω λοιπόν… “Μέσα από αυτό το ταξίδι με την Αγάπη κατάλαβα κι αισθάνθηκα γιατί συμβαίνουν και επαναλαμβάνονται καταστάσεις στη ζωή μου χωρίς να μπορώ να τις ελέγξω ή να τις σταματήσω. Ήδη σήμερα λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση του project έχουν αρχίσει να αλλάζουν πολλά. Αυτό το ταξίδι μου έδωσε το θάρρος να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και να μη διστάζω να εκφράζω κάθε μια από τις θεές- ενέργειες που εναλλάσσονται μέσα μου κάθε εβδομάδα του κύκλου, μου αποκάλυψε πόσο απολαυστικό είναι ν’ αναγνωρίζω όλες τις πτυχές μου, από τις πιο φωτεινές ως τις πιο μύχιες και σκοτεινές, και να βλέπω αυτή την απόλαυση να μεταμορφώνεται σε δύναμη, αυτοπεποίθηση κι αγάπη! Ήταν όλα εκεί, είναι όλα εκεί, μόνο που χρειάζεται να τα ξαναθυμηθούμε!

 

Η Αγάπη στο project αυτό χρησιμοποίησε όλα τα εργαλεία που είχαμε στη διάθεσή μας, λογική, διαίσθηση, συναίσθημα, σώμα.

 

Σε αυτό το ταξίδι μου κανένα κομμάτι μου δεν έμεινε πίσω και αυτό είναι ένα πολύ ξεχωριστό στοιχείο του project αυτού: ο τρόπος που τόσο τέλεια συνεργάζονται όλες οι δυνάμεις που από τη φύση μας κατέχουμε.

 

Με αυτό το ταξίδι με τη βοήθεια της Αγάπης ξαναέγραψα το παρελθόν μου, συνέδεσα και ερμήνευσα πληροφορίες και γεγονότα που ειχα απωθήσει ως ακατανόητα, άρχισα να απολαμβάνω το παρόν και να σχεδιάζω αυθεντικά τη ζωή μου σε όλους τους τομείς. Είναι για μένα το σεμινάριο των σεμιναρίων! Η γνώση στην οποία απέκτησα πρόσβαση με το project, μου άλλαξε τη ζωή και το καλύτερο είναι ότι η ίδια αυτή γνώση μου προσφέρθηκε με τέτοιο τρόπο που με καλεί να συνεχίσω να την χρησιμοποιώ ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των συνεδριών!” Ελένη Καστανιώτη

 

Αγάπη σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε ευτυχείς εκπληρώσεις σε όλα. Και γω ευχαριστώ θερμά!

 

Συνέντευξη της Λίλιαν Μετάξη για την Όμορφη Ζωή

Scroll to Top