Η πολικότητα των τσάκρας

Τα τσάκρα είναι ενεργειακά κέντρα που συνδέονται με το φυσικό μας σώμα μέσω διαφορετικών αδένων.


Σύμφωνα με την τάντρα, τα τσάκρα έχουν πολικότητες. είναι σαν μπαταρίες με πομπό και δέκτη.

 

Ανάλογα με το σώμα, αυτές οι πολικότητες είναι διαφορετικές!

 

Στο ανδρικό σώμα, το πρώτο τσάκρα είναι πομπός. Από εκεί, οι άνδρες προσφέρουν τη ζωτική τους ενέργεια. Ο δεύτερος είναι δέκτης, ο τρίτος είναι πομπός και εκπέμπει την υψηλότερη έννοια της παρουσίας, ο τέταρτος είναι δέκτης, ο πέμπτος είναι ένας πομπός από τον οποίο πηγάζει η δύναμη της έκφρασης.

 

Στο γυναικείο σώμα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Το πρώτο είναι δέκτης. Το δεύτερο πομπός και προσφέρει την ικανότητα ροής και τον κύκλο του θανάτου και της αναγέννησης. Το τρίτο είναι δέκτης και το τέταρτο πομπός από τον οποίο οι γυναίκες μπορούν να ευλογήσουν την ανθρωπότητα με τη δύναμη της μεταμόρφωσης και της ανιδιοτελής αγάπης.

 

Όταν ένας άντρας και μια γυναίκα συναντιούνται, οι αντίθετες πολικότητες έλκονται μεταξύ τους για να σχηματίσουν μόνο μια ουσία, την «χωρίς πολικότητα»!


 Τα παραπάνω δεν συμβαίνουν μόνο σε στιγμές σεξουαλικής έλξης, αλλά είναι και η συνήθης συνέπεια σε κάθε συνάντηση των δύο φύλων.

 

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνδρες και γυναίκες σήμερα είναι ότι πολλοί από αυτούς τους πόλους έχουν αλλάξει!


Πολλοί άνθρωποι έχουν μετατοπίσει τους δέκτες σε πομπούς και αντίστροφα. Σε αυτή την περίπτωση, βρίσκουμε θηλυκούς άνδρες και αρσενικές γυναίκες.

 

Όταν τα τσάκρα χάνουν τη φυσική τους πολικότητα, τότε αρχίζουν τα προβλήματα σε όλους τους τομείς της ζωής!


Η ανισορροπία που προκαλείται στο ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα υγείας, άγχος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, έλλειψη συγκέντρωσης, φοβίες, ανασφάλεια και πολλά άλλα, ανάλογα με την περίπτωση.

 

 Βοηθώντας το σώμα μας να αναπτύξει φυσιολογικά τις πολικότητες των τσάκρα μπορεί να συμβάλει σημαντικά σε μια καλύτερη κατάσταση σωματικής, ενεργειακής και σωματικής υγείας και να δημιουργήσει καλύτερη ποιότητα ζωής!


Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα πάνω στο θέμα μπορεις να παρακολουθήσεις τα μαθήματα Τάντρα!

Scroll to Top