Συνειδητοί Εραστές

 
Οι περισσότεροι άντρες και γυνάικες σήμερα μαθαίνουν να κάνουν έρωτα μέσα από «ερωτικές ταινίες», περιοδικά και ότι θα ακούσουν από φίλους τους στην εφηβεία.
Δυστυχώς δεν υπάρχει μια πηγή εκμάθησης της ερωτικής πράξης που να καλύπτει άντρες και γυναίκες με ένα πιο ολοκληρωμενο και ποιοτικό τρόπο!
 
Έτσι τα ζευγάρια μοιράζονται ερωτικές στιγμές μένοντας σε μια επιφανειακή και συνήθως νοητική απόλαυση, διχως να αγγίξουν καν το κομμάτι της σεξουαλικής πράξης που μπορεί να τους οδηγήσει σε πολύ βαθύτερα επίπεδα απόλαυσης, σύνδεσης, προσωπικής ανάπτυξης και υγείας!
 
Ενα από τα μεγαλύτερα λάθη που κανουν άντρες και γυναίκες είναι να φέρονται στον σύντροφό τους σαν να είναι το ίδιο φύλο με αυτούς. Για παράδειγμα πολλοί άντρες αγγίζουν το σώμα της γυναίκας νομιζοντας ότι έχει τις ίδιες ερωτογενείς ζώνες με αυτούς. 
 
Συμβουλές για άντρες Εραστές:
1. Όλο το σώμα της γυναίκας είναι ερωτογενής ζώνη!
2. Μια γυναίκα για να ερεθιστεί πραγματικά χωρίς να χάσει την επαφή με την θηλυκότητά της χρειάζεται να νιώσει ασφάλεια και άνεση
3. Είναι απαραίτητο η γυναίκα καθ όλη την διάρκεια της ερωτικής πράξης να μπορεί να απελευθερώνει τα συναισθήματά της έτσι ώστε να μην μπλοκάρει την ροή της σεξουαλικότητας
4. Μία γυναίκα είναι πολύ διαφορετική σε κάθε φάση του κύκλου της, υπάρχουν φάσεις που γίνεται πολύ ρομαντική και συναισθηματική, άλλες πολύ άγρια και ανεξέλεγκτη, άλλες που προτιμά να ελέγχει και άλλες που παραδίδεται ολοκληρωτικά. Είναι σημαντικό να υπάρχει επικοινωνία στην σχέση και να γνωρίζει ο εραστής σε ποια φάση είναι η γυναίκα ή να αναπτύξει τόσο την παρουσία του που να μπορεί να την νιώσει!
5. Όσο περισσότερες αισθήσεις περιλαμβάνει το σεξ τόσο πιο ολοκληρωμένο είναι.
 
Ένας από τους χειρότερους «εχθρούς» της γυναικείας σεξουαλικής ικανοποίησης είναι η υποσυνείδητη πεποίθηση ότι είναι υποχρεωμένη να προσφερει απόλαυση στον άντρα! Μία πεποιθηση που της περνάει η κοινωνία και πολλές φορές μπορεί να απορροφηθεί απο το οικογενειακό δέντρο, χωρίς όμως να συμβει συνειδητά.
Η πεποίθηση αυτή καταπιέζει την φυσική επιθυμία μίας γυναίκας να προσφέρει και να λάβει απόλαυση. Έτσι αναπτύσει μια ερωτική ρουτίνα για να ικανοποιήσει επιφανειακά τον άντρα και δεν επιτρέπει στον εαυτό της να γνωρίσει και να μπει βαθειά στην απόλαυση που κρύβεται στο σώμα της!

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα παρακολούθησε τα σεμινάριά μου!

Scroll to Top